کد خبر: 3870856
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۳

مراکز علمی تسهیل‌گر بیانیه گام دوم انقلاب باشند

گروه اجتماعی ــ نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه دانشگاه‌ها در بیانیه گام دوم انقلاب نقش مولد را دارند، گفت: مراکز علمی با نقش‌آفرینی در حوزه تولید علم و محصولات علمی می‌توانند دیگر بخش‌های جامعه را تغذیه و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب تسهیل‌گری کنند.

مراکز علمی تسهیل‌گر بیانیه گام دوم انقلاب باشند

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی،حجتالاسلام‌والمسلمین سید‌محمدعلی آلهاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز شامگاه روز گذشته، 21 دی‌ماه در نشست گام دوم انقلاب در جمع مدیران استان با بیان اینکه دانشگاه‌ها در بیانیه گام دوم انقلاب نقش مولد را دارند، گفت: مراکز علمی با نقش‌آفرینی در حوزه تولید علم و محصولات علمی می‌توانند دیگر بخش‌های جامعه را تغذیه و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب تسهیل‌گری کنند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات ارزشمندی در این راستا انجام شده است، افزود: چاپ و نشر کتب حقوق شهروندی از سوی شهرداری تبریز، اقدامی مناسب جهت عمل به بیانیه گام دوم انقلاب است.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم، اظهار کرد: مراکز علمی با نقش‌آفرینی در حوزه تولید علم و محصولات علمی می‌توانند دیگر بخش‌های جامعه را تغذیه کنند و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب تسهیل‌گری کنند.

امام جمعه تبریز، افزود: یکی از تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب، ضرورت گفتمان‌سازی مفاهیمی است که می‌توانند به‌عنوان پیشران‌های انقلاب اسلامی عمل کنند.

وی تأکید کرد: اهمیت گفتمان‌سازی در نگاه ایشان از آن جهت است که اگر می‌خواهیم یک خواسته‌ای تحقّق پیدا کند، قدم اوّل این است که این خواسته را به‌‌صورت یک گفتمان پذیرفته شده در بیاوریم.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم، تأکید کرد: در برنامه‌هایی که برای اعتلای اخلاق و معنویت پیشنهاد می‌شود، حسن اجرای اقدامات و استمرار آن بسیار مهم است و اگر غیر این باشد، اثرگذار نخواهد بود؛ نباید به‌دنبال برنامه‌های عجیب و غریب باشیم و باید همین برنامه‌های ساده را به‌درستی و به‌طور مناسب اجرا کنیم.

امام جمعه تبریز گفت: بیانات مقام معظم رهبری همواره و در خصوص گام دوم انقلاب کاملاً روشن است و نیاز به شرح و تفسیر ندارد و باید در راستای اجرایی کردن مطالبات رهبری عمل کنیم و در زمینه اجرایی گام برداریم.

انتهای پیام
captcha