گروه اجتماعی ـ رئیس پلیس فتای استان فارس با اشاره به بروز كلاهبرداری 12 میلیارد ریالی از شهروندان در فضای مجازی در قالب تورهای زیارتی ارزانقیمت، نسبت به این نوع كلاهبرداری هشدار داد. 
به گزارش ایكنا از فارس، حشمت سلیمانی، رئیس پلیس فتای استان فارس امروز، 24 دیماه در جمع خبرنگاران از دستگیری 2 نفر خبر داد كه در سایتهای تبلیغات محور اقدام به كلاهبرداری 12 میلیارد ریالی از شهروندان كرده بودند.
وی افزود: پس از مراجعه تعدادی از شهروندان و طرح شکایت خود با موضوع كلاهبرداری از طریق درج آگهی در یکی از سایتهای آگهی محور، موضوع بلافاصله در دستور كارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
سلیمانی بیان كرد: در تحقیقات اولیه همه شكات بیان داشتند که در یکی از سایتهای تبلیغ محور با درج آگهی تحت عنوان ثبتنام سفرهای زیارتی برخورد و با فرد تبلیغ کننده تماس تلفنی برقرار كه وی برای انجام مقدمات ثبت نام و نامنویسی از آنان درخواست واریز مبالغی وجه به حساب خود میكرده است و پس از دریافت وجه، دیگر جوابگو تماس تلفن نبوده است.
رئیس پلیس فتای استان فارس ادامه داد: پس از تحقیق و بررسی، مأموران پلیس فتا در تحقیقات خود متوجه شدند که كلاهبرداران از شگردهای مختلفی برای درج آگهی خود مانند بلیط هواپیما، تورهای خارجی و ... استفاده میكنند.
وی بیان كرد: کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی موفق شدند در این خصوص 2 نفر را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه آنان را دستگیر كنند.
سلیمانی گفت: متهمین در اظهارات خود به کلاهبرداری از 100 نفر به مبلغ 12 میلیارد ریال اعتراف و هدف خود را از درج آگهی، کسب درآمد بیان كردند.
رئیس پلیس فتا استان فارس اضافه كرد: متهمین در تحقیقات تكمیلی به این نکته اشاره داشتند که برخی از شهروندان به واسطه قیمت پایین تورها و سفرهای زیارتی و به دلیل طمعورزی و از روی اعتماد نابجا در دام قرار میگرفتند و متأسفانه قربانیان بدون تحقیق اقدام به واریز وجه به عنوان پیش پرداخت میكردند.
وی یادآور شد: شهروندان هرگز فریب اینگونه آگهیها را نخورند و تا زمان انجام خدمات از طرف فرد درج کننده آگهی، مبلغی وجه نقد را واریز نكنند.
این مسئول انتظامی از شهروندان خواست در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طریق وب سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتیwww.cyberpolice.ir و یا شماره تماس ۰۷۱۲۱۸۲۷۸۰۴ گزارش كنند.