کد خبر: 3872391
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۳
در شماره جدید «آیت ماندگار» بررسی شد؛

چرا آمریکا حاج قاسم را ترور کرد؟

گروه اقتصاد ــ هشتاد و هشتمین شماره دوهفته‌نامه «آیت‌ماندگار» منتشر شد. این شماره بخش اصلی مطالب خود را به شهادت سپهبد سلیمانی اختصاص داده است.

به گزارش ایکنا، بررسی واکنش‌ها به توییت تهدیدآمیز ترامپ مبنی بر حمله احتمالی به مراکز فرهنگی ایران که جنایت جنگی محسوب می‌شود با عنوان «جنگ فرهنگ‌ها!» عنوان پرونده اصلی این شماره است. «چرا آمریکا حاج قاسم را ترور کرد؟درس‌هایی که از شهادت سپهبد سلیمانی باید گرفت»، «محکومیت ترور؛ واکنش‌های داخلی و خارجی به اقدام خصمانه آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی» و «از سربازی تا سرداری؛ نگاهی به زندگینامه سپهبد شهید قاسم سلیمانی» از دیگر مطالب این شماره هستند.
چرا آمریکا حاج قاسم را ترور کرد؟

«همه، جانمان بسوخت! همه جان و سر شدیم!» نیز عنوان سرمقاله این شماره به قلم حجت‌الاسلام محسن ذاکری است. «به‌سوی سرنوشت» و «اطلاعاتی درباره ویرایش متن» عنوان یادداشت‌های این شماره به قلم مهدی توکلی‌تبریزی و شبنم خدایاری است.

یادآور می‌شود دوهفته‌نامه «آیت ماندگار» به مدیرمسئولی محمد آیتی و سردبیری امیرحسین مصلی، نیمه اول و دوم هر ماه منتشر می‌شود.

برای تهیه نسخه اینترنتی شماره‌های پیشین این دوهفته‌نامه به سایت آیت ماندگار مراجعه کنيد.

انتهای پیام
captcha