کد خبر: 3875937
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۵

اجرای 1000 ویژه برنامه طی ایام دهه فجر در شیراز

اجرای 1000 ویژه برنامه طی ایام دهه فجر در شیراز گروه اجتماعی ـ فرمانده سپاه بقیةالله(عج) شیراز از اجرای بیش از یك هزار و 13 برنامه طی ایام‌الله دهه فجر توسط بسیجیان این ناحیه در سطح این كلان‌شهر خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، مجید علی‌پور، فرمانده سپاه بقیةالله(عج) شیراز امروز، 13 بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر گفت: به‌مناسبت این ایام بیش از 1013 برنامه توسط بسیجیان این ناحیه در سطح شهر شیراز برگزار می‌شوند.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، ویژه برنامه‌های بسیجیان این ناحیه را در راستای گام دوم انقلاب عنوان کرد و گفت: جوانان مهم‌ترین مخاطب بیانیه گام دوم هستند.
علی‌پور افزود: این دهه بهترین فرصت جهت بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی است و در این راستا برگزاری نشست‌های مختلف بصیرتی و انجام ویژه‌برنامه‌های تریبون آزاد در دستور کار حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های تابعه است.
فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز با اشاره به دشمنی روزافزون استکبار جهانی با نظام و انقلاب اسلامی بر حضور پر رنگ و با صلابت بسیجیان و عموم مردم در برنامه‌های دهه مبارکه فجر در مساجد و اماکن مذهبی تاکید کردند.
وی، برنامه‌های شاخص این ناحیه در ایام الله دهه فجر را بیش از 100 برنامه در موضوعات مختلف فرهنگی، ورزشی، عمرانی و محرومیت‌زدایی و... در حوزه‌ها و پایگاه‌های تابعه بیان و بر حضور همه اقشار مردم و بسیجیان این ناحیه در راهپیمایی عظیم 22 بهمن تأكید كرد.

انتهای پیام
captcha