کد خبر: 3877616
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۷

دعوت جامعه روحانیت شیراز از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

دعوت جامعه روحانیت شیراز از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن جامعه روحانیت شیراز طی بیانیه‌ای از اقشار مختلف مردم درخواست کرد تا حضور پرشوری در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال داشته باشند.

به گزارش ایكنا از فارس، در آستانه فرا رسیدن چهل و یكمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، جامعه روحانیت شیراز بیانیه‌ای خطاب به مردم استان فارس و شیراز صادر كرد.
در این بیانیه آمده است:

اهالی ولایت‌مدار فارس و مردم شهید پرور سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی
دیروز شما با به صحنه آمدن یکپارچه خود و تشییع باشکوه سید الشهدا مدافعین حرم سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید مجاهد مهندس ابومهدی المهندس و یاران وفادارشان، اعتقاد راسخ خود به نظام اسلامی را به جهانیان نشان دادید و ثابت کردید که پشتیبان ولی فقیه بوده و هستید.
فردا نیز روز میثاق دوباره با امام راحل عظیم الشأن انقلاب اسلامی(ره) و بیعت مجدد با آرمان‌های انقلاب و مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی‌الامام خامنه‌ای مدظله العالی می‌باشد.
22 بهمن امسال روزی است که مجد و عظمت حضور شما در راهپیمایی حماسه‌ساز اقتدار ایران اسلامی خواهد بود و حضور پررنگ و با صلابت شما مردم سوخت موشک‌های دیگر جهت بیرون کردن شیطان بزرگ از منطقه خواهد بود.
ان‌شاء‌الله امسال باشکوه‌تر از سال‌های گذشته و با همبستگی فراوان دست در دست هم و با مشت‌های گره کرده اتحاد و یکپارچگی خود و وحدت جهان اسلام و انزجار از خودکامگان غرب، رژیم صهیونیستی و اذناب آن‌ها در منطقه از جمله کفار تکفیری را با همدلی و همزبانی و یک‌صدا فریاد خواهیم زد.
وعده ما سه‌شنبه، 22 بهمن ماه 1398 در جای جای استان پهناور فارس ان‌شاءالله.

انتهای پیام
captcha