کد خبر: 3877913
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳

حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن، رد معامله قرن خواهد بود

حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن، رد معامله قرن خواهد بود در بخشی از بیانیه جامعه اساتید حوزه‌های علمیه فارس تأكید شده است كه حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن در حقیقت نفی‌ هرگونه مذاكره با شیطان و رد معامله قرن خواهد بود.

به گزارش ایكنا از فارس، در آستانه فرا رسیدن چهل و یكمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، جامعه اساتید حوزه‌های علمیه فارس بیانیه‌ای صادر كرد كه در آن اقشار مختلف مردم را جهت حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت كرده است.

در این بیانیه آمده است:

باسمه تعالی

سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را به مردم وفادار ایران اسلامی تبریک و شادباش می‌گوییم.

دهه خجسته فجر امسال مصادف است با چهلمین روز شهادت سردار دل‌ها، سیدالشهدای جبهه مقاومت، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و به همین دلیل، شور و اشتیاق مردم جهت حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن بیشتر از هر سال است.

این حضور پیام‌های متعددی دارد از جمله تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی، بیعت چند باره با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، نفی هرگونه مذاکره با شیطان بزرگ، رد معامله قرن و حمایت از مبارزات ضد استکباری در سراسر جهان.

جامعه اساتید حوزه علمیه فارس، ضمن تبریک این ایام، اقشار گوناگون مردم به خصوص جوانان عزیز را به حضور حماسی در این راهپیمایی دعوت می‌كند.

انتهای پیام
captcha