کد خبر: 3882436
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶

اقدامات کمیته امداد خراسان رضوی همزمان با هفته نیکوکاری

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی همزمان با هفته نیکوکاری به تشریح اقدامات این نهاد انقلابی در استان پرداخت.

اقدامات کمیته امداد خراسان رضوی همزمان با هفته نیکوکاریبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حبیب‌الله آسوده، مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی، همزمان با هفته احسان و نیکوکاری امروز 11 اسفندماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که از طریق لایو اینستاگرام برگزار شد، اظهار کرد: امسال در چهل و دومین سال تاسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در 14 اسفند سال 57 هستیم، با توجه به شرایطی که در خصوص شیوع ویروس کرونا پیش آمده، لذا بحث برپایی پایگاه‌ها در راستای جمع‌آوری کمک‌های مردمی منتفی است.

وی افزود: در این راستا نیز از فرصت‌های تکنولوژی روز، فضای مجازی و ارتباطات تلفنی با خیرین کار را آغاز کردیم تا با کمک این افراد بتوانیم سال خوبی را برای کمک به هموطنانی که نیاز به دستگیری دارند، داشته باشیم.

آسوده ادامه داد: رسالت کمیته امداد امام خمینی(ره) توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش است. کسانی که شرایط اقتصادی آنان دچار خلأ شده و همه ما باید در کنار هم این فرصت توانمندسازی را در اختیار این افراد قرار دهیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی عنوان کرد: در مبانی دینی همه ما از یک خانواده هستیم لذا هرچه بیشتر به هم کمک کنیم، همبستگی داشته باشیم و دلهایمان به یکدیگر نزدیک و دستگیری‌مان را بیشتر کنیم، خداوند نیز دستگیرمان خواهد بود.

وی اضافه کرد: از این ابتلائات و امتحانات الهی نباید ترسید و در این شرایط باید به یکدیگر محبت و قلب‌هایمان را به یکدیگر هدیه کنیم، خداوند هم به ما کمک خواهد کرد. در حال حاضر که هفته احسان و نیکوکاری است، این ایام ایامی است که قلب‌ها برای کمک به نیازمندان به یکدیگر نزدیک می‌شود.

آسوده با بیان اینکه این کمک‌هاست که دل خدا را نرم و به بشریت کمک می‌کند، عنوان کرد: فرهنگ انسجام و همبستگی علیه کرونا که همه برایآن تلاش دارند، «امید» است که به فضل الهی این شرایط هم از کشور ما دور شود.

فقر در جامعه اسلامی مذموم است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی تصریح کرد: فقر در جامعه اسلامی مذموم است، اما اگر فقیری باشد وظیفه ماست تا به کمک او بشتابیم و اگر در کنار یکدیگر باشیم، بدون شک فقر هم از جامعه ما رخت برخواهد بست.

آسوده افزود: در خصوص تهیه بسته معیشتی و اقتصادی و همچنین در خصوص بسته سلامت نیازمند مشارکت همگانی هستیم تا مانند سنوات گذشته کمک‌ها را از طریق نهاد مورد اعتماد مردمی بین افراد نیازمند توزیع کنیم.

وی اظهار کرد: ما وظیفه داریم کمک‌های مردم را بر طبق نیاتشان توزیع کنیم، لذا بر حسب شرع، قانون و عرف هیچ کمکی از شهری به شهر دیگر نمی‌رود و طبق نیات خیرین، نیازمندان شناسایی شده و کمک‌ها بر حسب طبقه‌بندی نیازمندی، تحویل داده می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: امسال دو برنامه جدی در دستور کار قرار دادیم ، نخستین برنامه این است که با کمک خیرین بتوانیم حداقل یک بسته معیشتی حتی با حداقل اقلام به همه خانواده‌های نیازمند تحت پوشش استان اهدا کنیم تا بدانند حامی دارند مورد دیگر، اکرام ایتام و محسنین است که امسال ارقام پایین آمده و در واقع هر فرد خیر می‌تواند با پرداخت 10 هزار تومان در ماه، حامی این فرزندان باشد. این مبلغ هرچند اندک اما مشارکت در این خصوص نشان از کرامت و عزت است.

وی با اشاره به اینکه در همه بخش‌های استان آمادگی داریم که کمک‌های خیرین را به ایتام و محسنین برسانیم، ابراز کرد: 12 هزار یتیم و 30 هزار فرزند محسن و در مجموع بیش از 40 هزار فرزندان محسن و ایتام در استان داریم که این تعداد در مقابل لطف خیرین می‌تواند اثرات مطلوبی داشته باشد.

آسوده افزود: در سال 97 نیز تعداد 2000 واحد مسکونی برای خانواده های تحت پوشش احداث شد ضمن اینکه 9500 فرصت شغلی ایجاد شده است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی اضافه کرد: اعزام بیش از 100 هزار زائر به حرم مطهر رضوی از سراسر کشور صورت گرفت و در بحث درمان نیز به 200هزار خانواده تحت پوشش کمک شد و اجازه ندادیم در کنار شرایط سخت اقتصادی علاوه بر درد، دغدغه هزینه‌های درمان هم بر آنان مسلط شود.

تعهد 20 ماهه برای احداث 3000 واحد مسکونی

وی اظهار کرد: در بحث اعتبارات اشتغال که نسبت به سال گذشته دو نیم برابر افزایش یافته نیز بیش از 70 درصد منابع بانکی جذب و در اختیار خانواده‌ها قرار گرفته و هرکدام از این خانواده‎ها شغلی برای خود ایجاد کرده‌اند.

آسوده افزود: همچنین از ابتدای سال تاکنون حدود 2100 واحد مسکونی در سال 98 اجرا و تحویل شده است که تعهد کردیم 3000 واحد در مناطق شهری و عمدتا روستایی طی 20 ماه تامین کنیم.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی ادامه داد: علی‌رغم مشکلات تحت تبصره 14 نیز کمک شده تا خانواده‌ای در شرایط اقتصادی بد نداشته باشیم، همچنین جهیزیه یکی از دغدغه‌های جدی ما است که در این خصوص هرچند ناچیز اما هدیه‌ای از سوی نیکوکاران به تازه عروس و دامادها تعلق می‌گیرد که امید است تا پایان سال درخواست‌های تامین جهیزیه را اجرا کنیم.

260 مرکز نیکوکاری در خراسان رضوی

وی از وجود 260 مرکز نیکوکاری در خراسان رضوی خبر داد و افزود: ایجاد مراکز نیکوکاری از دیگر اقدامات کمیته امداد امام خمینی(ره) بوده تا از طریق مدیریت مردمی شناسایی افرادی که تمکن مالی دارند صورت گرفته و تحت نظارت کمیته امداد به نیازمندان همان مناطق که شناسایی شده‌اند، کمک می‎شود، در این خصوص در مشهد بیش از 60 مرکز نیکوکاری در مناطق مختلف پراکنده است.

آسوده ابراز کرد: از زمان شیوع کرونا در کشور برنامه‌ریزی انجام شد تا با توجه به اینکه در 6000 خانواده تحت پوشش بیماران صعب‌العلاج هستند و عمده خانواده‌های تحت پوشش را سالمندان تشکیل می‌دهند، بسته‌های بهداشتی مورد نیاز را به این افراد برسانیم و درخواست می‌شود افراد خیری در این خصوص نیز کمک کنند تا بتوانیم اقلام بهداشتی را تهیه و بین این دسته از خانواده‌ها توزیع کنیم.

نذر قربانی برای رفع بلا

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی ادامه داد: در سال گذشته در راستای رفع بلا و برای سلامتی زائران و مجاوران بیش از 200 قربانی در سطح استان نذر شد و امیدواریم برای رفع این بلای وارد شده و در واقع از این تهدید فرصت بیابیم و بحث صدقه قربانی را بنا داریم از دو سه روز آینده در مشهد آغاز کنیم تا با عنایت امام رضا(ع) و نذر صدقه قربانی این بلا نیز رفع شود.

آسوده با بیان اینکه شعار امسال ما «من هم یک حامی‌ام» است، گفت: افراد می‌توانند با ارسال عدد 1 به 3000333351 در این طرح مشارکت کنند. همچنین مشارکت خیرین در جشن نیکوکاری امسال از طریق ار سلب عدد 1 به کد *8877*1*051# و یا شماره کارت مجازی 603799790001240 و یا بانک ملی 0110769749001 شناسه واریز 880403738 امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به اینکه صدقه در مبانی دینی بسیار توصیه شده گفت: صدقه برای سلامتی امام زمان را فراموش نکنیم و در طرح 2020 نذر قربانی را آغاز می‌کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در خصوص استفاده از خانه‌های قرآن حاشیه شهر برای استفاده خانواده‌های تحت پوشش افزود: 100 خانه قرآن در حاشیه شهر برای آموزش تجوید، روخوانی و روانخوانی قرآن کریم خانواده‌های تحت پوشش شناسایی شده که بعد از رفع موانع و گذر از شرایط فعلی فعال خواهد شد.

انتهای پیام
captcha