کد خبر: 3883819
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۷

تقدیر استاندار فارس از مدافعان سلامت / از رفت‌و‌آمدهای غیرضرور پرهیز شود

تقدیر استاندار فارس از مدافعان سلامت / از رفت‌و‌آمدهای غیرضرور پرهیز شود در نشست روزانه بررسی آخرین اقدامات مجموعه سلامت فارس برای مقابله با کروناویروس برگزار شد، استاندار فارس از تلاش مجموعه سلامت استان در مبارزه با کروناویروس جدید تقدیر كرد.

به گزارش ایكنا از فارس، عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس امروز، 17 اسفندماه در نشست روزانه بررسی آخرین اقدامات مجموعه سلامت این استان با تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت علی(ع) از دانشگاهیان و افرادی که درگیر بهداشت و درمان مردم هستند تقدیر کرد و آنان را مدافعان سلامت برشمرد و گفت: اساتید، پزشکان، پرستاران و دانشجویان خط مقدم ایمنی و سلامت مردم را به عهده دارند.

وی هدف از حضور خود را در این نشست، تقدیر از تلاش مجموعه سلامت فارس عنوان کرد و افزود: به‌همت تلاشگران عرصه سلامت به ویژه اساتید، پزشکان، پرستاران و دانشجویان در مبارزه با این بیماری فراگیر، اقدامات بسیار چشمگیری در مراکز درمانی استان انجام شده است.

رحیمی با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه نیاز به تقویت و حمایت مادی، روحی و معنوی تمامی مسئولان ارشد استانی نیز دارد، گفت: همانند گذشته تمامی ظرفیت‌های استان برای حمایت مجموعه سلامت فارس بسیج شده است.

آمادگی بسیار خوب تیم‌های سلامت فارس در مبارزه با کرونا ویروس

استاندار فارس، آمادگی مراکز درمانی و پزشکان و متخصصان استان برای کنترل و مبارزه با این بیماری را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: با وجود شرایط اقلیمی فارس، به دلیل اقدامات پیشگیرانه مسئولان استان نسبت به دیگر استان‌های کشور، شرایط بسیار بهتر بوده و از وضعیت مناسبی برخوردار هستیم.

وی در ادامه تصمیم‌گیری در زمینه تعطیلی اماکن گردشگری، تاریخی و مراکز تجمع جمعیت، کنترل ورود و خروج به استان و اطلاع‌رسانی گسترده در استان در زمینه خودمراقبتی را از دیگر تلاش‌های صورت گرفته در پیشگیری از گسترش بیماری کووید ۱۹ در فارس عنوان کرد.

رحیمی اظهار کرد: همچنین پیگیری‌هایی برای تولید و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده موردنیاز مراکز درمانی و کادر درمانی بیمارستان، با استفاده از ظرفیت‌های موجود در بخش خصوصی و ایرانیان مقیم خارج کشور در شرکت‌های بازرگانی انجام شده تا بتوان در حوزه درمان نیز پاسخ‌گو باشیم.

تأکید بر مشارکت همه مسئولان در تحقق اهداف سلامت عمومی

استاندار فارس افزود: در زمان بحران باید اقدامات و پیگیری‌ها از حالت معمول خارج شده و همه مسئولان استانی و کشوری برای تصمیم‌گیری‌های لازم و کمک به مجموعه بهداشت و درمان، با تغییر روند پیشین برای تحقق اهداف سلامت عمومی تلاش کنند که اقداماتی نیز در این زمینه به خوبی انجام شده است.

وی با بیان اینکه مردم از روحیه بسیار خوبی برخوردارند و در همه زمینه‌ها به ویژه در زمان بحران، تلاش‌های خود را به‌خوبی انجام داده‌اند، گفت: مردم با خودمراقبتی، قرنطینه خانگی و پرهیز از عبور و مرور بی مورد در سطح شهر و استان، در جلوگیری از انتشار این بیماری و ریشه‌کنی آن بسیار تاثیرگذار هستند.

رحیمی با اشاره به اینکه اماکن عمومی و بخش‌های خصوصی استان نیز با ضدعفونی کردن مراکز و سازمان‌های پُرتردد نسبت به مبارزه با این بیماری اقدام کرده‌اند، اضافه کرد: همزمان با این بحران در کشور، با هجوم ملخ‌ها به استان هم مواجه بوده‌ایم که برای این موضوع نیز اقداماتی در حال اجام است.

استاندار فارس با تأکید بر اینکه هیچ محدویتی برای حمایت دستگاه‌های اجرایی از مجموعه سلامت فارس وجود ندارد، عبدالرضا قاسم‌پور، معاون و جانشین خود را برای پیگیری امور در ستاد استانی مدیریت ویروس کرونا معرفی کرد.

وی با اشاره به تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا در استان از همان ابتدای اعلام این بحران در کشور، نقش مسئولان ارشد استان و شهرداری‌ها در بهداشت عمومی شهر و مردم را تأثیرگذار خواند و یادآور شد: استان فارس همانند گذشته برای انجام اقدامات پیشگیرانه در کشور پیش‌رو بوده است.

رحیمی با بیان اینکه تمامی مقامات ارشد استان با لغو مرخصی‌ها به حمایت و همکاری مجموعه سلامت پرداختند و برای تسهیل امور مرتبط با خدمات رسانی به مردم اعلام آمادگی کردند، این مشارکت را یک الگوی مناسب در این زمینه برشمرد.

وی با تأکید بر همکاری و عزم جدی تمامی مسئولان در زمان بحران برای تسهیل امور و تغییر فرآیندهای کاری، بر نظارت مسئولان بر تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده به‌عنوان یکی از اولویت‌های کنونی تاکید کرد.

اولویت رسیدگی به كادر درمان

استاندار فارس، برنامه‌ریزی، پیش‌بینی و آینده‌نگری را راهکاری مؤثر در مدیریت بهتر بحران‌ها دانست و افزود: اولویت ما رسیدگی به کادر درمان و موارد پرخطر مانند بیماران و جانبازان شیمیایی است.

مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با تبریک به‌مناسبت میلاد با سعادت امیرالمؤمنین حضرت علی(ع)، گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی مجموعه سلامت فارس و توزیع روزانه ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده در مراکز درمانی استان ارائه داد.

وی با معرفی اعضای کارگروه دانشگاهی مقابله با گسترش پیشگیری از بیماری کووید-۱۹، توضیحاتی درباره مصوبه‌های نشست روزانه بررسی آخرین اقدامات مجموعه سلامت فارس برای مقابله با کروناویروس مطرح کرد.

لطفی خواستار حمایت ویژه استاندار فارس و مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان برای تأمین اقلام مورد نیاز، تأمین ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده در استان و تسهیل امور و فرآیندهای کاری در زمان بحران شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز، اکبر اجرایی، بازرس ویژه خود را به‌عنوان نماینده دانشگاه برای شرکت در نشست‌های استانداری فارس معرفی کرد.

عبدالرضا قاسم‌پور، معاون اساندار فارس و جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت ویروس کرونا نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات پیشگیرانه برای کنترل و مبارزه با این بیماری در سطح استان ارائه داد و خواستار حضور نماینده‌ای از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست‌ها، برای ارائه روزانه نیازهای مجموعه سلامت فارس شد.

 

انتهای پیام
captcha