کد خبر: 3885598
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳

مردم نگران تأمین كالاهای اساسی خود نباشند

مردم نگران تأمین كالاهای اساسی خود نباشند رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با قدردانی از صنوف مختلف به واسطه همراهی در شرایط دشوار شیوع کرونا، به شهروندان امید داد که نگران تامین کالاهای اساسی خود نباشند.

به گزارش ایكنا از فارس، سیدمحمود هاشمی، رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس امروز، 25 اسفند در جلسه کمیته پیشگیری و مقابله با کروناویروس اصناف استان فارس با قدردانی از صنوف مختلف به واسطه همراهی در شرایط دشوار شیوع کرونا، به شهروندان امید داد که نگران تأمین کالاهای اساسی خود نباشند و گفت: برخی صنوف نیز به‌عنوان کشیک در صورت نیاز آماده ارائه خدمات مورد نیاز مردم خواهند بود.

وی افزود: ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا در فارس از پیشنهاد اتاق اصناف مرکز استان در تعیین کشیک برای برخی صنوف در چهارچوب پروتکل‌های بهداشتی استقبال کرده است.

رئیس اتاق اصناف مرکز فارس ضمن قدردانی از تجار، کسبه و بازاریان شیراز به واسطه همراهی در قطع زنجیره شیوع این بیماری، ابراز امیدواری کرد که با همراهی عموم جامعه از این مرحله نیز عبور کنیم.

وی گفت: اصناف در همه شرایط پیش‌قدم بوده‌اند و امروز همکاری کسبه علی‌رغم مشکلات ناشی از رکود بازار و امید به رونق کسب و کارشان در شب عید، برای جلوگیری از گسترش و انتقال ویروس کرونا بسیار تأثیرگذار و مؤثر است و به دلیل اینکه سطح بازار و واحدهای صنفی محل تجمع جمعیت بوده و یقیناً این ایثار و همراهی‌شان در راستای سلامت جامعه هیچگاه از خاطر مردم قدرشناس شیراز فراموش نخواهد شد.

هاشمی با اشاره به همراهی مدیران فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای در فارس، برای جلوگیری از تجمع و تراکم جمعیت مشتریان، از همدلی و همراهی همه اصناف قدردانی کرد و گفت: مدیران مراکز و مجتمع‌های تجاری شیراز نیز همکاری خوبی در اجرای مصوبه تعطیلی صنوف غیرضروری داشتند.

وی اضافه کرد: هدف از تعطیلی واحدهای صنفی و پاساژها عمل به مسئولیتی است که اصناف در قبال سلامتی جامعه دارند که باعث تحسین عموم مردم عزیز این شهرستان قرار گرفت.

عضو کمیسیون نظارت استان فارس گفت: اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز به همراه اعضای تحت پوشش خود، در همه شرایط از جمله کمک به مناطق آسیب‌دیده از سیل و زلزله، فعالیت‌های خیرخواهانه و انسان‌دوستانه و ... پیشگام بوده و در عمل این موضوع را به اثبات رسانده‌اند و امروز با تعطیل کردن واحد صنفی خود در سنگر دیگری یاریگر جامعه هستند.

 

انتهای پیام
captcha