رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز از اعلام آمادگی آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) برای کمک به مجموعه سلامت فارس و این دانشگاه در زمینه مقابله با شیوع کرونا ویروس خبر داد. 
به گزارش ایكنا از فارس، آخرین اقدامات حوزه سلامت فارس برای مقابله با کرونا ویروس جدید عصر یكشنبه، 3 فروردینماه در نشست ستاد مدیریت بیماری کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی شیراز بررسی شد.
مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز در این نشست از اعلام آمادگی آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) برای کمک به مجموعه سلامت فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه مقابله با شیوع کروناویروس جدید و بیماری کووید۱۹ خبر داد و از این اقدام تقدیر كرد.
همچنین مهرداد شریفی، نماینده هیئت رئیسه در ستاد سلامت نوروزی و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشكی شیراز در نشست این ستاد گفت: در دومین روز از سال نو، تعداد مراجعان به مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها در فارس، به دو هزار و ۵۲۷ بیمار رسید.
وی ادامه داد: از این تعداد ۹۴ بیمار به دلیل مشکلات تنفسی و ۶۹ بیمار به دلیل مشکلات گوارشی به بیمارستان ها و مراکز درمانی استان، مراجعه کرده و خدمات درمانی به آنان ارایه شده است.
نماینده هیئت رئیسه در ستاد سلامت نوروزی در زمینه مأموریتهای انجام شده از سوی پایگاههای اورژانس ۱۱۵ فارس، ۶۰۶ مأموریت به منظور امدادرسانی به مصدومان و بیماران در استان، انجام شد.
شریفی گفت: از تعداد کل مأموریتهای انجام شده، ۳۸ مأموریت ترافیکی شهری، ۳۳۷ مأموریت غیرترافیکی شهری، ۳۴ مأموریت ترافیکی جادهای و ۱۹۶ مأموریت غیرترافیکی جادهای، بوده است. همچنین یک مأموریت غیرترافیکی با بالگرد اورژانس انجام شده است.
وی تعداد مصدومان حوادث ترافیکی بیست و چهار ساعت گذشته را ۵۷۲ مورد عنوان کرد که از این تعداد ۱۶۱ نفر خدمات درمانی را بهصورت سرپایی دریافت کردند و ۴۱۱ نفر در مراکز درمانی استان بستری شدند.
انتهای پیام