کد خبر: 3887030
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
شعاعی خبر داد:

برگزاری مسابقه «خاطره‌ ماندگار» در قم

مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان قم مسابقه خاطره‌نویسی با عنوان خاطره ماندگار را در دو موضوع «قرآن» و «امام مهدی (عج)» برگزار می‌کند.

برگزاری مسابقه «خاطره‌ ماندگار» در قمبه گزارش ایکنا از قم، با توجه به تعطیلی اغلب جلسات آموزشی، محافل و فعالیت‌های قرآنی کشورمان به سبب شیوع ویروس کرونا، هر کدام از اساتید و فعالان قرآنی کشورمان به دنبال راهکاری برای ارائه محتوای قرآنی به شهروندان با توجه به شرایط کنونی هستند.
علی‌اصغر شعاعی، مدیر مجمع قاریان و حافظان قرآن استان قم، از راه‌اندازی مسابقه‌ای در فضای مجازی با عنوان خاطره ماندگار خبر داده تا اهالی قرآن و عموم مردم که خاطره‌ای از همنشینی با کلام وحی دارند از این طریق خاطره خود را با هموطنان به اشتراک بگذارند.
بر همین اساس مجمع قاریان و حافظان قران کریم استان قم مسابقه خاطره‌نویسی با عنوان خاطره ماندگار را در دو موضوع «قرآن» و «امام مهدی (عج)» به منظور امیدبخشی و ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه و گسترش فرهنگ انس با قرآن کریم و مهدویت در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه اساتید قرآنی، قاریان، حافظان و مبلغان گرامی راه‌اندازی کرده است.
زمان ارسال آثار در این مسابقه از یکشنبه، سوم‌ فروردین‌ماه، همزمان با بعثت پیامبر اکرم(ص) آغاز شده و تا ابتدای ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
آثار ارسالی به این رقابت باید به صورت مکتوب حداکثر در ۱۵ خط به صورت تایپ شده (یا تصویر خط خوانا) باشد و حداکثر ۵ خاطره از هر شرکت‌کننده پذیرفته خواهد شد.
همچنین امکان ارسال خاطره به صورت ویدئویی حداکثر در هفت دقیقه نیز میسر بوده و امتیاز ویژه نیز خواهد داشت. نتایج ارزیابی در روز عید فطر اعلام و از آثار برگزیده برای نشر یا ساخت مستند استفاده خواهد شد.
توضیحات بیشتر در این‌ خصوص در صفحه اینستاگرام dr.aliasgharshoaei درج شده است. همچنین متقاضیان می‌توانند آثار خود را به آدرس @Hussin۱۱۴ که در تمامی پیام‌رسان‌ها فعال است ارسال کنند.
از جمله جوایز این مسابقه اسکان و پذیرایی همراه با خانواده در بقاع متبرکه استان قم (مسجد مقدس جمکران، آستان مقدس امامزاده هلال بن علی و مشهد اردهال) خواهد بود.
انتهای پیام
captcha