کد خبر: 3890707
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۴

افزایش آمار مبتلایان به کرونا در لرستان به ۱۰۵۹ نفر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در لرستان به ۱۰۵۹ نفر، گفت: آمار فوتی‌ها نیز در این استان، به ۹۴ نفر افزایش یافت.

آمار کرونابه گزارش ایکنا از لرستان، محمدرضا نیکبخت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ظهر امروز شنبه، 23 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، گفت: تاکنون از هزار و 414 نمونه بیماران لرستانی مشکوک به کرونا ارسال شده به آزمایشگاه، هزار و 113 نمونه پاسخ داده شده است.

وی افزود: از این تعداد، یک‌هزار و 59 نفر در لرستان به‌صورت قطعی به کووید 19 مبتلا شده‌اند و 89  نفر مبتلا به کووید 19 در مراکز درمانی تحت مراقبت هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان این‌که 883 نفر هم از بیماران مبتلا به کووید 19 در لرستان بهبودی کامل یافته‌اند، اضافه کرد: آمار فوتی‌ها نیز در لرستان به 94 نفر افزایش یافته است.

انتهای پیام
captcha