کد خبر: 3896185
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۵

فعالیت ۳۰۰ تیم واکنش سریع در شیراز برای مقابله با کروناویروس

فعالیت ۳۰۰ تیم واکنش سریع در شیراز برای مقابله با کروناویروس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز از فعالیت و ساماندهی 300 تیم واكنش سریع در قالب گروه‌های سه نفره برای مقابله با كرونا در این كلان‌شهر خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز امروز، 14 اردیبهشت‌ماه در حاشیه بازدید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه ار مرکز بهداشت شهدای انقلاب، با اشاره به اهمیت خدمات تیم‌های واکنش سریع دانشگاه علوم پزشكی گفت: از هنگام شیوع کروناویروس، ۳۰۰ تیم واکنش سریع، در قالب گروه‌های سه نفر در دانشگاه علوم پزشکی شیراز سازماندهی شد.

وی، اعضای تیم‌های واکنش سریع را شامل کارشناس بهداشت محیط، کارشناس بیماری‌ها و کارشناس سلامت روان عنوان کرد و افزود: به محض مثبت شدن موردی از بیماری، این تیم‌ها به منزل افراد مبتلا مراجعه کرده و اقدامات لازم را در مورد قرنطینه انجام می‌دهند.

همتی ادامه داد: همچنین پیگیری و انجام اقدامات لازم در مورد افراد در تماس با مبتلایان، دیگر مأموریت تیم‌های واکنش سریع دانشگاه در این ایام بوده است.

وی، نقش تیم‌های واکنش سریع دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مراکز ۱۶ ساعته را که در سطح کشور موفق بوده، در پیشگیری از شیوع کروناویروس بسزا دانست و ادامه داد: یکی از موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مقابله با کروناویروس، شناسایی به موقع مبتلایان پیش از شدت یافتن بیماری و پایین بودن آمار مرگ و میر مبتلایان است.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز، تیم‌های واکنش سریع دانشگاه از ابتدای شیوع کروناویروس در استان، در بیش از دو هزار و پانصد مأموریت شرکت داشته‌اند.

انتهای پیام
captcha