کد خبر: 3901543
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱

ضرورت پیش‌بینی تدابیر لازم برای اوج گرفتن کرونا در فصل پاییز

ضرورت پیش‌بینی تدابیر لازم برای اوج گرفتن کرونا در فصل پاییز رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز با بیان اینكه تمام ویروس‌ها خود را در فصل پاییز نشان می‌دهند، گفت: باید تدابیر لازم برای اوج گرفتن دوباره كرونا ویروس در فصل پاییز اندیشیده شود.

به گزارش ایكنا از فارس، مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 7 خردادماه در هشتاد و ششمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در این دانشگاه گفت: مردم باید با رعایت اصول فاصله‌گذاری اجتماعی بدانند که تمامی ویروس‌ها، خود را در فصل پاییز نشان می‌دهند و باید تدابیر لازم در این زمینه برای دوباره اوج گرفتن كرونا ویروس اندیشیده شود.

وی با قدردانی از تلاش بی‌وقفه و مجاهدانه مسئولان آزمایشگاه‌های تشخیصی کروناویروس در فارس برای انجام نمونه‌گیری حتی در روزهای تعطیل از آغاز شیوع کروناویروس تاکنون، گفت: تلاش مسئولان امور آزمایشگاه‌های تشخیصی کرونا در بخش‌های خصوصی و دولتی استان در کشور کم‌نظیر است، دست‌اندرکاران این حوزه در بحران کرونا مجموعه سلامت را یاری کرده و در راستای توسعه سلامت عمومی گام‌های ارزنده‌ای برداشتند.

لطفی از اعضای ستاد مقابله با بیماری کروناویروس خواست تا اجرای صحیح مصوبه‌های این نشست با جدیت دنبال شود و بر استفاده عمومی از ماسک در مترو، اتوبوس و وسایل حمل و نقل عمومی تأکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز در ادامه ضمن اعلام انجام یك هزار و ۲۸۶ مورد نمونه تست کرونا طی روز گذشته در فارس، به بررسی آمار مبتلایان، موارد مرگ و میر، افراد بستری و بهبودیافته، موارد مثبت قطعی و تجمعی مبتلایان در فارس و عملکرد مراکز آزمایشگاهی تشخیصی کروناویروس در استان پرداخت.

دیگر معاونان و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشكی شیراز نیز به بیان توضیحاتی درباره اقدامات مرتبط با اهداف بسیج ملی مبارزه با کروناویروس در فارس پرداختند و مقرر شد تا با توجه به راه‌اندازی سیستم حمل و نقل عمومی، معاونت غذا و داروی دانشگاه برای توزیع ماسک در مترو و ایستگاه‌های اتوبوسرانی شهری هماهنگی لازم را با سازمان صمت انجام دهد.

انتهای پیام
captcha