کد خبر: 3907832
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵

خانه هلال ستاد نماز جمعه شیراز افتتاح شد

خانه هلال ستاد نماز جمعه شیراز افتتاح شد طی مراسمی خانه هلال ستاد نماز جمعه شیراز با حضور اعضای شورای فرهنگی جمعیت هلال احمر فارس و دست‌اندركاران ستاد برگزاری نماز جمعه، خانه هلال این ستاد افتتاح شد.

به گزارش ایكنا از فارس به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس، نشست مشترك اعضای شورای فرهنگی جمعیت هلال احمر فارس با دست‌اندركاران ستاد برگزاری نماز جمعه شیراز و مدیریت حوزه‌های علمیه استان امروز، 10 تیرماه در مسجد جامع شهدا(ع) برگزار شد كه در این نشست ضمن انعقاد تفاهم‌نامه همكاری، خانه هلال ستاد نماز جمعه شیراز نیز در مسجد مذكور افتتاح شد.

حسین درویشی،  مدیر عامل جمعیت استان فارس در این نشست به اقدامات فرهنگی این جمعیت اشاره و اظهار کرد: در جمعیت هلال احمر فارس جلسات فرهنگی ماهانه برگزار می‌کنیم و تمامی برنامه‌ها پیش از اجرا به لحاظ کیفیت محتوایی و اهداف و نتایج قابل انتظار به تصویب می‌رسند.

وی حضور و فعالیت داوطلبانه تعداد قابل توجهی از اعضای جوان، امدادگر و داوطلب در جمعیت هلال احمر را یک فرصت مغتنم توصیف و بیان کرد: بخش مهمی از برنامه‌های فرهنگی جمعیت هلال احمر به این قشر آینده ساز اختصاص دارد به ویژه آنکه تأسیس کانون‌های طلاب جوان در حوزه‌های علمیه که سابقه فعالیت آن‌ها به زلزله بم برمی‌گردد، گام مهمی در جهت تقویت بنیان‌های فرهنگی در جمعیت است.

درویشی وجود دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان‌ها را از دیگر امتیازات فرهنگی جمعیت هلال احمر برشمرد و با اشاره به اثرگذاری فرهنگی و نظارتی این دفتر در روند فعالیت‌های جمعیت، افزود: در فرآیند تأسیس خانه‌های هلال از جمله 46 خانه هلال و نزدیک به 500 خانه داوطلب در استان فارس و همچنین نظارت بر فعالیت‌های این خانه‌ها، دفتر نمایندگی ولی فقیه نقش مهم و موثری دارد.

وی با قدردانی از اقدامات ستاد برگزاری نماز جمعه شیراز در جریان سیل فروردین‌ماه 98 و اسکان اضطراری مسافران در مسجد جامع شهدای این شهر، گفت: مسجد جامع شهدا قابلیت و استانداردهای لازم را برای قرار گرفتن در فهرست ثبت شده مراکز اسکان اضطراری کلان‌شهر شیراز دارد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس در ادامه از ارتباط گسترده اقشار مختلف جامعه به‌ویژه جوانان و زنان خانه‌دار با ستاد برگزاری نماز جمعه شیراز سخن گفت و از آمادگی جمعیت هلال احمر برای برگزاری کلاس‌های آموزشی با رویکرد امدادی و فرهنگی ویژه جامعه هدف یاد شده خبر داد.

درویشی با استقبال از پیشنهاد پوشش امدادی و ارائه خدمات مربوطه به نمازگزاران جمعه در شیراز توسط اکیپ‌های جمعیت هلال احمر، تصریح کرد: امضای تفاهم‌نامه همکاری با ستاد برگزاری نماز جمعه شیراز این انتظار از جمعیت هلال احمر را برآورده خواهد کرد.

حجت‌الاسلام علی‌رضا بهادری، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر فارس نیز در این نشست حرم مطهر شاهچراغ(ع) را نگین انگشتری شیراز توصیف و تصریح کرد: نام‌گذاری شیراز به‌عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران از سوی مقام معظم رهبری، سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی در استان فارس به‌ویژه شیراز را تعمیق و هدفمندتر از گذشته كرد.

بهادری افتتاح خانه هلال در مسجد جامع شهدای شیراز را در راستای همین اقدام فرهنگی دانست و افزود: سعی ما این بوده است که با افتتاح خانه هلال در این مسجد و همچنین امضای تفاهم‌نامه همکاری، یک پل ارتباطی بین جمعیت هلال احمر و ستاد برگزاری نماز جمعه و مدیریت حوزه‌های علمیه در استان فارس، در ذیل سیاست‌های فرهنگی سومین حرم اهل بیت(ع)، ایجاد كند.

احمد فخارزاده، رئیس ستاد برگزاری نماز جمعه در شیراز نیز در این نشست گفت: جمعیت هلال احمر رسالت ارزشمندی بر عهده دارد و تلاش این جمعیت در کمک به نیازمندان و آسیب دیدگان حوادث مختلف، آن را منشأ خیر برای عموم مردم قرار داده است.

وی با اشاره به وجه مردمی ستاد برگزاری نماز جمعه، از تلاش این ستاد برای استفاده بهینه از ظرفیت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی خبر داد و در ادامه به فعالیت‌های همسو با جمعیت هلال احمر و انتظارات ستاد از جمعیت پرداخت و با بیان اینکه در جریان سیل فروردین‌ماه 98 شیراز 800 مسافر در مسجد جامع شهدای این شهر اسکان داده شدند، افزود: این مسجد 20 هزار متر مربع فضای مسقف دارد و یکی از بهترین مکان‌ها برای اسکان اضطراری محسوب می‌شود.

فخارزاده با استناد به ظرفیت یاد شده، از آمادگی ستاد برگزاری نمازجمعه شیراز برای اختصاص فضایی مناسب جهت انبار كردن وسایل و تجهیزات امدادی خبر داد و اضافه کرد: این انبار در حوادث کمک شایان توجهی به اهداف امدادی جمعیت هلال احمر خواهد کرد.

رئیس ستاد برگزاری نماز جمعه شیراز خواستار استقرار اکیپ‌های امدادی جمعیت هلال احمر در کنار اورژانس در زمان برگزاری نماز جمعه شد و این مورد را برای امدادرسانی فوری به بیماران اورژانسی و یا حوادث پیش‌بینی نشده ضروری دانست و از آمادگی این ستاد برای اختصاص فضا و تجهیزات آموزشی به جمعیت هلال احمر برای برگزاری دوره‌های آموزش امداد و کمک های اولیه و یا آموزش‌های فرهنگی به ظرفیت 100 نفر خبر داد.

انتهای پیام
captcha