کد خبر: 3919382
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶

توزیع ۹۰ هزار بسته کمک مومنانه اوقاف مازندران میان نیازمندان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اینکه خیلی‌ها شایعه پراکنی می‌کنند تا موقوفه‌ای را که در ۸۰۰ سال قبل وقف شده را زیر سوال ببرند، گفت: در همین راستا در ماه محرم ۹۰ هزار بسته کمک مومنانه از محل عواید موقوفات بین نیازمندان و عزاداران حسینی توزیع می‌شود.

توزیع ۹۰ هزار بسته کمک مومنانه اوقاف مازندران میان نیازمندانبه گزارش ایکنا از مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی امروز ششم شهرویورماه در مراسم توزیع بسته‌های کمک مومنانه شهرستان میاندورود که در سالن ورزشی ۹ دی برگزار شد، اظهار کرد: حیات طیبه در زندگی به معنای با حسین(ع) بودن و محفل عزای حسین(ع) برپا کردن، پس از هزار و ۴۰۰ سال با نام سیدالشهدا است، اما حیات خبیثه خلاف این مورد است این افراد از حسین(ع) جدا شدند.
وی افزود: امروز برادران سخت‌کوش سپاه جان برکف در خدمت مردم هستند، نذر مال و جان می‌کنند، کسانی که در فارغ از مکان و زمان در خدمت مردم بوده و هستند و دست از نهضت برنمی‌دارند باید تقدیر شوند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران تصریح کرد: اداره اوقاف در کنار دیگر ارگان‌های انقلابی در هفته دولت گوشه‌ای از خدمات مردمی را اجرا می‌کند، اجرای نیات در ماه محرم و خرید دستگاه‌های مورد نیاز در بیمارستان امام خمینی(ره) از این برنامه‌ها است.
حیدری اعلام کرد: ۱۲۷ پروژه عمرانی موقوفات و بقاع متبرکه در سطح استان مازندران در سال گذشته به بهره‌برداری رساندیم، در موج اول ویروس کرونا اقدام به خرید ۶ دستگاه تنفس از محل عواید موقوفات کردیم و در شرایط سخت در کنار مردم بودیم.
وی افزود: اوقاف از محل موقوفه علی‌نقی کنی اقدام به تجهیز مجهزترین مدرسه فنی و حرفه‌ای با فناوری به‌روز در قائمشهر کرده و بهترین راه برای ترویج فرهنگ وقف اجرای امینانه وقف است که ما در این جهت گام برداشتیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران ابراز کرد: امسال در شهرستان نور یک ساختمان تجاری به ارزش ۵۰ میلیارد تومان توسط یک فرد وقف داشتیم.
حیدری‌جناسمی با اشاره به اینکه خیلی‌ها شایعه پراکنی می‌کنند تا موقوفه‌ای را که در ۸۰۰ سال قبل وقف شده را زیر سوال ببرند، گفت: اوقاف با اجرای امینانه نیت واقف پاسخ شبه‌افکنان و شایعه‌پراکنان را خواهد دارد و ما همواره مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستیم و در همین راستا در ماه محرم ۹۰ هزار بسته کمک مومنانه از محل عواید موقوفات بین نیازمندان و عزاداران حسینی توزیع می‌شود.
وی افزود: وقف خدمات مهر تحصیلی، لوازم التحریر و البسه را برای سال جاری داریم و امسال کسانی که در ایام محرم در سال گذشته نذری داشتند با همکاری با اوقاف اقدام به توزیع بسته‌های معیشتی کردند.
حیدری بیان کرد: در سه نوبت همگام با رزمایش کمک مومنانه توزیع بسته مومنانه را داریم و با توجه به اینکه امسال فعالیت مواکب در اربعین را نداریم سعی داریم هزینه را صرف توزیع بسته مومنانه ببن نیازمندان کنیم.

انتهای پیام
captcha