کد خبر: 3920456
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹

آموزش جامعه در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در دستور کار قرار گیرد

استاندار لرستان با اشاره به گسترش برخی از آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد و طلاق در سطح جامعه و ضرورت مقابله با آن‌ها، خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد در استان شد.

آموزش جامعه در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در دستور کار قرار گیردبه گزارش ایکنا از لرستان، سیدموسی خادمی، استاندار لرستان، شامگاه سه‎شنبه، 11 شهریورماه، در یکصد و چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی لرستان که با دستور کار بررسی اقدامات انجام شده در راستای تبیین بیانیه گام دوم و راهکارهای کاهش آسیب‌های اجتماعی(طلاق) برگزار شد، با اشاره به مصوبات جلسه قبل، گفت: در جلسات گذشته آسیب‌های اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و در این رابطه تصمیم‌گیری‌هایی به‌عمل آمد.

وی با اشاره به گسترش برخی از آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد و طلاق در سطح جامعه و ضرورت مقابله با آن‌ها، اظهار کرد: ضرورت دارد پس از بررسی موضوع و تجزیه و تحلیل یک کار علمی، محاسبه شده و دقیق توسط دستگاه‌های ذی‌ربط در این زمینه انجام شود.

خادمی بر ریشه‌یابی عوامل فردی و اجتماعی طلاق به بررسی موضوع از طریق مطالعات اجتماعی، عوامل محیطی و ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی به منظور ارائه راه حل منطقی تأکید کرد.

استاندار لرستان با اشاره به دلایل مختلفی همچون عوامل فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در این زمینه، بر لزوم هدف‌گذاری برای مقابله در این زمینه‌ها تأکید کرد و گفت: گزارشی که توسط جهاد دانشگاهی در زمینه طلاق ارائه شده در نوع خود کاری خوب، نو و ارزشمند است.

خادمی مشاوره و آزمایشات پزشکی قبل‌ از ازدواج را در زمینه پیشگیری از طلاق مؤثر دانست و با اشاره به نقش عوامل اجتماعی و فرهنگی همچون ازدواج در سن پایین بر ضرورت برنامه‌ریزی، اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی جامعه در این زمینه تأکید کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اهمیت مقوله آموزش، گفت: در جهت آموزش و آگاه‌سازی جامعه از بخشی از اعتبارات دستگاه‌های مختلف می‌توان استفاده کرد و با بررسی و ریشه‌یابی دلایل طلاق، مواردی را هدف‌گذاری کرده و از طریق آموزش و دیگر راهکارها این موضوع را در قالب تشکیل کمیته‌های تخصصی در ذیل شورای فرهنگ عمومی مورد بررسی قرار داد تا زمینه کاهش این آسیب اجتماعی فراهم شود.

انتهای پیام
captcha