کد خبر: 3921208
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸

عزاداری 1400 هیئت مذهبی در دهه اول محرم

همزمان با دهه اول محرم 1400 هیئت مذهبی با ثبت‌نام در سامانه بیرق مراسم عزاداری سالار شهیدان را برگزار کردند.

حجتعزاداری 1400 هیئت مذهبی در دهه اول محرم الاسلام مهدی ولائی‌برحق، مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: مراسم عاشورا امسال به سبک و سیاق سال‌های گذشته و با تعدد برنامه‌ها چه بسا پرشورتر برگزار شد.
وی افزود: مسئولان هیئت‌های مذهبی البرز به دلیل شیوع ویروس کرونا و پیشگیری از انتشار این ویروس با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی مراسم عزای حسینی را برگزار کردند.
این مسئول با اشاره به تکثر برنامه‌های مذهبی به خصوص مراسم روز عاشورا در هیئت‌های مذهبی، مساجد و تکیه‌ها، تصریح کرد: امسال کاهشی در کیفیت برگزاری مراسم مذهبی نداشتیم، شاید از تراکم در مراسم کاسته شد ولی پراکندگی بیشتر مراسم در نهایت منجر به افزایش حضور جمعیت شد.
ولائی برحق عنوان کرد: مسئولان هیئت‌های مذهبی البرز با لبیک به مقام معظم رهبری و اجرایی‌شدن فرامین و منویات ایشان مبنی بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری مراسم مذهبی هرچند متحمل هزینه‌های اضافه شدند ولی تمام تلاش خود را در این راستا به کار گرفتند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز اضافه کرد: سلامت مردم از ابتدا خط قرمز بوده است و نسبت به رعایت پروتکل‌های اجتماعی اقدام شد و به منظور پیشگیری از انتشار یا شیوع بیشتر ویروس به دغدغه‌های کادر بهداشت و درمان احترام گذاشتیم.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری روضه‌های خانگی، یادآور شد: مردم همه ساله در دهه اول محرم برای شرکت در روضه‌ها به مساجد، هیئت‌های مذهبی و تکایا مراجعه می‌کردند ولی امسال برگزاری روضه‌های خانگی از یکم محرم شروع شد.
این مسئول تصریح کرد: برگزاری روضه‌های خیابانی و فعالیت تکایا کوچک که به شکل محلی و با محوریت خانواده‌های شهدا بود نیز امسال رونق بیشتری به این مراسم بخشید.
وی گفت: همچنین برای بهره‌مندی همه مردم از مراسم امسال پخش آنلاین مراسم مذهبی در فضای مجازی و شبکه‌های مجازی همچون اینستاگرام(به صورت زنده)، روبیکا و همچنین سایت هیئت آنلاین(از مجموعه‌های مورد تفاهم با سازمان تبلیغات) نیز انجام شد.
وی اضافه کرد: افراد سالخورده و یا دارای بیماری‌های زمینه‌ای بیشتر مراسم را از منزل مشاهده و از طریق پخش مجازی هیئت‌های مذهبی در این مراسم شرکت کردند.
این مسئول در پایان گفت: 1400 هیئت این استان برای برگزاری مراسم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سامانه بیرق ثبت‌نام و شور و شعور حسینی را در قالب مراسمی با خیل عظیم جمعیت برگزار کردند.

انتهای پیام
captcha