کد خبر: 3927845
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵

قیام سیدالشهدا(ع)؛ پشتوانه غنی امام(ره) در مبارزه با حکومت فاسد پهلوی

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران اظهار کرد: امام خمینی(ره) عاشورا و قیام سیدالشهدا(ع) را مهم‌ترین منبع و گنجینه تغییر و تحول در نظام اسلامی می‌دانست و با همان پشتوانه غنی به مبارزه با حکومت فاسد پهلوی برخاست و این انقلاب را با ملت بزرگ ایران بوجود آورد.

1به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت‌الاسلام ناصر شکریان امیری، صبح امروز 16 مهرماه در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت فرارسیدن ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یاران باوفایش و با اشاره به هدف اصلی قیام خونین حضرت سیدالشهدا(ع) که همان امر به معروف و نهی از منکر و دفاع از محرومان و مستمندان در برابر اشرافی‌گری، منفعت‌طلبی و قدرت‌طلبی است، اظهار کرد: مشکلات اقتصادی امروز کشور محصول عدم مسئولیت‌پذیری عده‌ای و عدم نظارت دقیق دولت بر وضعیت قیمت‌ها در بازار است و مردم در این شرایط برای تهیه کالا‌های اساسی خود با مشکلات جدی مواجه هستند که این وضع اصلا زیبنده جمهوری اسلامی نیست.


وی با اشاره به افزایش بی‌رویه و نگران‌کننده قیمت‌ها در بازار به ویژه در روز‌های اخیر، افزود: متاسفانه طی ماه‌ها و روز‌های اخیر شاهد افزایش افسار گسیخته قیمت کالا‌های اساسی در بازار هستیم و تحمل این وضع برای برخی حداقل بگیران و طبقه محروم و متوسط جامعه نگران‌کننده است و این روند ناشی از عدم نظارت دولت بر بازار و ضعف دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و ... است.


مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با انتقاد از برخی منفعت‌طلبی‌ها و قدرت‌طلبی در برخی مسئولان کشور، تصریح کرد: عبرت‌های قیام عاشورا، تاریخ تحلیلی اسلام و انگیزه‌های حضرت سیدالشهدا(ع) در آن قیام خونین و غمبار الگویی برای همه ادوار تاریخ بشری است و حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در مقابل همین اشرافی گری‌ها و منفعت طلبی‌ها و حزب‌گرایی‌ها ایستاد و اینگونه به شهادت رسید.


مدرس حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های مازندران با اشاره به الگوگیری نهضت حضرت امام خمینی(ره) از نهضت حسینی و مبارزه ایشان در مقابل نظام فاسد شاهنشاهی و پهلوی و نگرش و اندیشه‌های متعالی حضرت امام(ره) در تحولات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایران اسلامی در ایران، اظهار کرد: امام خمینی(ره) عاشورا و قیام سیدالشهدا(ع) را مهم‌ترین منبع و گنجینه تغییر و تحول در نظام اسلامی می‌دانست و با همان پشتوانه غنی به مبارزه با حکومت فاسد پهلوی برخاست و این انقلاب را با ملت بزرگ ایران بوجود آورد و امروز هم ریشه کلید حل مشکلات کشور هم ترویج همان گفتمان حضرت امام(ره) و رهبری معظم انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی الامام خامنه‌ای (مدظله العالی) است.


شکریان امیری با انتقاد شدید از برخی بی‌تدبیری‌ها و سوءمدیریت‌ها در حوزه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری حوزه اقتصاد کشور، بیان کرد: اینگونه سوء‌مدیریت‌ها و بی‌تدبیری‌ها در تامین کالا‌های اساسی و افزایش بی‌رویه و افسار گسیخته قیمت‌ها در بازار به هیچ وجه قابل قبول نیست و این شرایط محصول عدم توجه به برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و توجه به نگاه بیرون و عدم استفاده از ظرفیت‌های داخلی است که قطعا باید مسببین این وضع پاسخگو و مسئولیت‌پذیر باشند.

انتهای پیام
captcha