کد خبر: 3930819
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۸

۵۰۰۰ واحد مسکونی برای نیازمندان فارس احداث می‌شود

۵۰۰۰ واحد مسکونی برای نیازمندان فارس احداث می‌شود طی مراسمی تفاهم‌نامه سه جانبه تأمین مسکن و جهیزیه برای اقشار محرم استان فارس با همکاری نهادهایی، چون سپاه، کمیته امداد و استانداری به امضا رسید که در آن مواردی نظیر احداث ۵ هزار واحد مسکن و تأمین ۵ هزار جهیزیه و لوازم‌التحریر برای محرومان در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایكنا از فارس، آئین انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه تأمین مسکن و جهیزیه برای اقشار محروم فارس عصر پنج‌شنبه، اول آبان‌ماه با حضور فرمانده سپاه فجر، استاندار فارس و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان برگزار شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه ساخت و احداث 5 هزار واحد مسکن، تأمین 5 هزار جهیزیه و لوازم‌التحریر دانش‌آموزان محروم در دستور کار قرار گرفته و استانداری فارس نیز متعهد به تأمین زمین مورد نیاز ساخت مسکن در شهرها و روستاها شده است.

سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارس در این مراسم با بیان اینکه سپاه فجر متعهد به تأمین 50 درصد سهم مشارکت خود در ساخت مسکن، تأمین جهیزیه و لوازم ‌لتحریر دانش‌آموزان محروم شده است، گفت: مشارکت با کمیته امداد فارس در جذب حامی، جذب کمک‌های مردمی و جمع‌آوری نذورات از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.

فرمانده سپاه فجر با تصریح اینکه از ظرفیت گروه‌های جهادی بسیج برای خدمت‌رسانی به محرومان و اقشار تحت پوشش کمیته امداد فارس استفاده خواهد شد، گفت: کمیته امداد فارس نیز طبق این تفاهم‌نامه متعهد به مشارکت 50 درصد در ساخت مسکن و تأمین جهیزیه و لوازم‌التحریر دانش‌آموزان محروم شده است.

محمد بذرافشان، مدیرکل كمیته امداد امام خمینی(ره) فارس نیز در این مراسم گفت: این تفاهم‌نامه با هدف کمک به نیازمندان و رفع مشکلات آنان امضا شده است.

وی افزود: کمیته امداد فارس نیز همچون سپاه فجر استان، متعهد به مشارکت در 50 درصد سهم مشارکت خود در ساخت مسکن، جهیزیه و تأمین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان تحت حمایت است. همچنین کمک به تأمین مالی تسهیلات قرض‌الحسنه مورد نیاز مددجویان و بسیجیان، ارائه خدمات بهداشتی و سلامت به نیازمندان کمیته امداد با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی وابسته به سپاه فجر فارس و ... از دیگر تعهدات کمیته امداد در این تفاهم‌نامه سه جانبه است.

انتهای پیام
captcha