کد خبر: 3931791
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳

المان جدید شهید دوران در شیراز نصب می‌شود

المان جدید شهید دوران در شیراز نصب می‌شود رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر شیراز اعلام کرد: تندیس و المان جدید امیر سرلشکر خلبان شهید عباس دوران به پاس رشادت‌ها، جانفشانی و ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس، طراحی و در مکانی مناسب جانمایی و نصب می‌شود.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر شیراز، سید احمدرضا دستغیب، رئیس كمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی این شورا عصر دیروز، 6 آبان‌ماه در یکصد‌ و‌ سی ‌و ‌نهمین جلسه فوق‌العاده این کمیسیون که با پنج دستور کار برگزار شد، گفت: بر اساس مصوبه شورا مبنی بر الزام شهرداری به طراحی، تولید، جانمایی و نصب المان و تندیس جدید از امیر سرلشکر خلبان شهید عباس دوران، دو پیشنهاد جانمایی یکی در ضلع غربی میدان الله و دیگری ورودی شرقی شهر در ابتدای بلوار خلیج فارس، ارائه شده که برای اتخاذ تصمیم در صحن علنی شورا مطرح خواهد شد.

وی در دستور کار دوم اظهار کرد: بر اساس شرح وظایف و اختیارات کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر شیراز، بخشی از دستور کار این هفته به بررسی و ارزیابی عملکرد و اقدامات اجرایی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اختصاص دارد.

دستغیب در ادامه به موضوع تشکیل کارگروه میراث معنوی در سازمان فرهنگی اشاره کرد و افزود: پیش از این مقرر شد، پس از تشکیل این کارگروه فهرستی از مشاهیر و فرهیختگان شهر، همراه با تعیین اولویت‌ها و سوژه‌های شاخص در حوزه میراث معنوی تهیه شود؛ اما با توجه به ناقص بودن اقدامات، ضروری است گزارش سازمان پس از تکمیل به کمیسیون ارائه شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر شیراز در خصوص خرید آثار هنرهای تجسمی هنرمندان شاخص شهر شیراز بر اساس مصوبه اخیر شورا، گفت: این مهم در دستور کار شهرداری قرار دارد، اما برخلاف اختصاص اعتبار و پیگیری‌های انجام شده متأسفانه اقدام خاصی انجام نشده و در این زمینه نیز شهرداری موظف است گزارش کاملی از موضوع به شورا ارائه کند.

ناظر شورای اسلامی شهر شیراز در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری در بخش دیگری از این جلسه به برگزاری برنامه‌های فرهنگی در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: با توجه به عدم پذیرش و اقناع اعضای کمیسیون، سازمان فرهنگی در این زمینه نیز باید گزارش کامل و مکتوبی از اقدامات انجام شده تهیه کند.

 دستغیب همچنین درباره طرح پیشنهادی انتخاب مشاور دارای صلاحیت برای طراحی فاز اول ساماندهی آرامستان دارالسلام، گفت: اهمیت ساماندهی این آرامستان از آن رو است که قدمت تاریخی و فرهنگی بسیاری دارد؛ با وجود این، هم‌اکنون متروکه است و لازم است برای حفظ این میراث و نیز انجام پژوهش‌های علمی و تحقیقاتی، نحوه حضور شهروندان در این مجموعه، به منزله عنصری ارزشمند ساماندهی شود و بر همین اساس، ضمن موافقت با طرح پیشنهادی، این موضوع به جلسه صحن علنی شورا ارجاع خواهد شد.

انتهای پیام
captcha