کد خبر: 3932301
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶

برگزاری اولین دوره مسابقات فرازخوانی قرآن در اصفهان

مسابقه فرازخوانی قرآن کریم با نام «طنین وحدت» و با محوریت آیات وحدت اسلامی از سوی دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اصفهان و سایر شهرهای کشور برگزار می‌شود.

برگزاری اولین دوره مسابقات فراز خوانی قرآن کریم

به گزارش ایکنا از اصفهان، به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت، مسابقه فرازخوانی قرآن کریم با نام «طنین وحدت» و با محوریت آیات وحدت اسلامی، توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان اصفهان و سایر استان‌های کشور برگزار می شود.

این مسابقه با هدف ترویج یکی از آموزه‌های ناب قرآنی یعنی لزوم وحدت میان فرق، مذاهب و گروه‌های مختلف اسلامی طراحی شده است. این مسابقه دارای دو بخش عمومی و تخصصی است که علاقه‌‌مندان متناسب با سطح توانمندی خود می‌توانند در این مسابقه قرآنی شرکت کنند.

علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه، می‌توانند با مراجعه به صفحه اختصاصی این مسابقه در اینستاگرام به نشانی taninevahdat ضمن آشنایی با نحوه شرکت، آگاهی بیشتری از جزئیات این مسابقه کسب نمایند.

همچنین، در پایان این مسابقه، در هر بخش به ۱۷ نفر از برندگان، جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

انتهای پیام
captcha