کد خبر: 3932471
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰

چلچراغ شیراز نورباران جشن نبوت و امامت می‌شود

چلچراغ شیراز نورباران جشن نبوت و امامت می‌شود معاون فرهنگی و تبلیغات اسلامی حرم شاهچراغ(ع) اعلام كرد: به‌مناسبت هفته وحدت و ایام میلاد باسعادت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) ویژه برنامه‌های مختلفی از ۱۱ تا ۱۳ آبان ۱۳۹۹ در سومین حرم اهل بیت(ع) برگزار می‌شود.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام احمد سلامیف معاون فرهنگی و تبلیغات اسلامی آستان مقدس شاهچراغ(ع) امروز، 11 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران از برگزاری جشن‌های 17 ربیع‌الاول به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) طی روزهای 11 تا 13 آبان‌ماه در این حرم مطهر خبر داد.

وی افزود: در روز یکشنبه، ۱۱ آبان‌ماه حرم مطهر میزبان جمعی از روشندلان موفق در عرصه‌های مختلف است که ضمن تشرف به حرم مطهر، هدایایی متبرک به این عزیزان اهدا خواهد شد. در همین روز خدام فرهنگی آستان مقدس با حضور در بیمارستان پیوند اعضای بوعلی، ضمن عیادت و آرزوی شفای عاجل برای بیماران، بسته‌های تبرکی حرم مطهر را به ایشان تقدیم می‌کنند.

سلامی بیان كرد:‌ در روز دوشنبه، ۱۲ آبان مصادف با شب میلاد باسعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)، بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی(ره) و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، حجت‌الاسلام و المسلمین ظهیری به ایراد سخن می‌پردازد و کربلایی محمد شریف‌زاده مولودی‌خوانی می‌کند. اجرای ویژه برنامه برای کودکان و دیدار با امام جمعه اهل سنت شیراز دیگر برنامه آستان مقدس در این روز است.

معاون فرهنگی و تبلیغات اسلامی حرم مطهر شاهچراغ(ع) اظهار کرد: در روز سه‌شنبه، ۱۳ آبان همزمان با سالروز این ولادت‌های باسعادت، بعد از اقامه نماز ظهر و عصر، مراسم مولودی‌خوانی در شبستان امام خمینی(ره) برگزار می‌شود. همچنین رادیو حرم نیز ویژه برنامه‌هایی در دو نوبت صبح و عصر پیرامون فضایل و مناقب نبی مکرم اسلام و صادق آل محمد(ص) در این روز پخش خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha