کد خبر: 3933650
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹

افتخارآفرینی حامیان البرزی

مدیرکل کمیته امداد البرز با بیان اینکه حامیان البرزی رتبه‌های برتر سرانه اکرام ایتام و محسنین فرزندان موردحمایت کمیته امداد امام(ره) را به دست آوردند، گفت: 4 هزار و 233 فرزند در قالب طرح ایتام و محسنین تحت حمایت قرار گرفتند.

افتخارآفرینی حامیان البرزی

محمد محمدی‌فرد، مدیرکل کمیته امداد البرز، امروز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، با اشاره به استقبال بی‌نظیر مردم نیکوکار از طرح اکرام ایتام و محسنین در مقایسه با سایر طرح‌های خیر و احسان این نهاد، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون معادل ۱۸ میلیارد و ۱۴۸ میلیون تومان از سمت حامیان به‌حساب فرزندان مددجویان کمیته امداد امام(ره) استان البرز در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین واریز شده است.
وی ضمن بیان اینکه کمک‌های حامیان از طریق سامانه اکرام، مستقیم به‌حساب ایتام و محسنین نیازمند واریز و پیامک آن برای شخص حامی ارسال می‌شود، افزود: در حال حاضر 1422 فرزند طرح اکرام ایتام و 2811 فرزند طرح محسنین تحت پوشش کمیته امداد البرز می‌باشند که توسط حامیان حمایت می‌شوند.
محمدی‌فرد با اشاره به اینکه متوسط سرانه دریافتی ماهیانه ایتام استان ۸۱۳ هزار تومان و فرزندان محسنین استان ۴۱۴ هزارتومانی می‌باشد، اظهار کرد: استان البرز دارای رتبه اول کشوری محسنین و رتبه دوم کشوری اکرام ایتام می‌باشد.
وی استفاده از بسترهای الکترونیکی را برای جذب حامیان میسر دانست و افزود: مشارکت حضوری و مراجعه به دفاتر کمیته امداد در قالب این طرح فعلاً انجام نمی‌شود و نیکوکاران می‌توانند در این پویش با نام‌نویسی در سایت‌های اکرام ایتام و محسنین و پرداخت نقدی مستقیم به‌حساب ایتام و محسنین از طریق سامانه ekram.emdad.ir اقدام کنند.

انتهای پیام
captcha