کد خبر: 3933678
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲

آزمون قرآن و عترت البرز مجازی برگزار می‌شود

رئیس گروه عترت و قرآن ارشاد البرز گفت: نوزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت به شیوه برخط «مجازی» در البرز برگزار می‌شود.

آزمون قرآن و عترت البرز مجازی برگزار می‌شود

سیده زهرا حسینی، رئیس گروه قرآن وعترت ارشاد البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، با اشاره به برگزاری نوزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت، اظهار کرد: این آزمون امسال به سبب شرایط ناشی از کرونا هفته اول اسفندماه و به شیوه مجازی برگزار خواهد شد.
وی افزود: دستورالعمل اجرای برگزاری این آزمون سراسری از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اعلام شده و براساس آن نوزدهمین دوره این آزمون‌ها در سه گروه امتحانی ترجمه و مفاهیم، معارف اهل‌بیت(ع) و حفظ قرآن کریم برگزار می‌شود.
این مسئول تصریح کرد: ثبت‌نام از داوطلبان این آزمون از ابتدای دی‌ماه آغاز می‌شود و به مدت ۲۰ روز ادامه دارد.
حسینی گفت: یکی از اقدامات معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد برگزاری مداوم آزمون است که هرسال به صورت منظم برگزار شده و امسال نیز این آزمون به دلیل شرایط پیش آمده به شیوه اینترنتی برگزار خواهد شد.
گفتنی‌ست؛ سال گذشته هجدهمین دوره این آزمون‌ها بهمن‌ماه و در چهار گروه امتحانی برگزار شد.

 

انتهای پیام
captcha