کد خبر: 3935328
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵

اجرای طرح «ایران قوی» در کانون‌های مساجد البرز

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ــ هنری مساجد البرز از اجرای طرح ملی «ایران قوی» در کانون فرهنگی ــ هنری مساجد استان خبر داد.

اجرای طرح «ایران قوی» در کانون‌های مساجد البرز

حجت‌الاسلام کاظم شکری، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ــ هنری مساجد البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به اجرای طرح ملی «ایران قوی» در این استان به‌مدت ۹۰ روز تا ۲۲ بهمن‌ماه سال‌ جاری، اظهار کرد: طرح ملی «ایران قوی» در ۲۵ هزار کانون فرهنگی ــ هنری مساجد کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح در کانون‌های فرهنگی ــ هنری مساجد البرز که شامل تمامی کانون‌های شهری و روستایی است، برگزار می‌شود، افزود: این طرح در محورهای «قرآن و سیره اهل‌بیت(ع)» شامل زیرمجموعه‌های فرهنگ ولایت‌مداری، سبک زندگی ایرانی ــ اسلامی، داستان‌های قرآنی، بزرگداشت مناسبت‌های مذهبی، نماز، امر به معروف و نهی از منکر و «مسجد و گام دوم انقلاب اسلامی» شامل زیرمجموعه‌های نقش مسجد در خودسازی، نقش مسجد در جامعه‌پردازی، نقش جوانان مسجدی در قوی شدن ایران اسلامی، برگزار می‌شود.

شکری تصریح کرد: طرح ملی «ایران قوی» با نگاه پیشرفت و با زیرمحور‌های نشاط‌آفرینی در جامعه و تقویت روحیه و امید و تلاش بین جوانان همچنین توجه به کارآفرینی و جهش تولید و خدمت‌رسانی برگزار می‌شود.

وی در پایان با تأکید بر تقویت مؤلفه‌های نظام فرهنگی کشور با محوریت مساجد، بیان کرد: مساجد باید به کارکرد خود بازگردند و در این بین مسجد باید محور شناسایی استعداد‌های فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی باشد.

انتهای پیام
captcha