کد خبر: 3935634
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۹

پرداخت 357 میلیارد ریال كمك‌های بلاعوض به اقشار آسیب‌پذیر فارس

پرداخت 357 میلیارد ریال كمك‌های بلاعوض به اقشار آسیب‌پذیر فارس مدیركل كمیته امداد امام خمینی(ره) فارس اعلام كرد: طی 7 ماهه سال جاری 357 میلیارد و 853 میلیون و 379 هزار و 876 ریال در قالب کمک‌های موردی و بلاعوض به افراد تحت حمایت و اقشار آسیب‌پذیر استان پرداخت شده است.

به گزارش ایكنا از فارس، محمد بذرافشان، مدیركل كمیته امداد امام خمینی(ره) فارس امروز، 26 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: در 7 ماهه امسال علاوه بر پرداخت مستمری به مددجویان، 26560  نفر از افراد تحت حمایت و اقشار نیازمند استان، کمک‌های ‌ موردی دریافت کردند.

 وی افزود: در این مدت، 357 میلیارد و 853 میلیون و 379 هزار و 876 ریال در قالب کمک‌های موردی و بلاعوض به افراد تحت حمایت و اقشار آسیب‌پذیر استان پرداخت شده است.

بذرافشان بیان كرد: کمک‌های موردی بر اساس نیاز خانواده ها و به منظور برطرف کردن مشکلات موردی آنان پرداخت می‌شود که نیکوکاران می‌توانند با مراجعه به دفاتر کمیته امداد، کمک‌های خود را با نیت خاص و جهت هزینه در سرفصل های مختلف به این دفاتر یا به‌طور مستقیم به نیازمندان اهدا کنند.

انتهای پیام
captcha