کد خبر: 3939328
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
رئیس دانشگاه قم:

انقلاب اسلامی به توان دانشجویان آگاه و مؤمن می‌بالد

رئیس دانشگاه قم در پیامی به مناسبت روز دانشجو، اظهار کرد: انقلاب اسلامی در گام دوم و در اوج توطئه‌های چند بعدی و پیچیده سیاسی، امنیتی، اقتصادی دشمنان مستکبر بشریت به توان دانشگاه و دانشجویان آگاه، مؤمن و بصیر خود متکی است و به آن می‌بالد.

انقلاب اسلامی به توان دانشجویان آگاه و مومن می‌بالدبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عسکر دیرباز، رئیس دانشگاه قم در پیامی فرارسیدن روز دانشجو را گرامی داشت. متن پیام به شرح زیر است:
 
«بسمه تعالی
 
آن چیزی که ما از محیط دانشجویی‌‌مان انتظار داریم، پیشرفت علم، پیشرفت اندیشه سیاسی، عمق اندیشه دینی و ایمان دینی، عمق معرفت دینی و روشن‏‌بینی دینی، دست‏ یافتن به قلمروهای جدید، هم در زمینه علم، هم در زمینه سیاست، هم در زمینه معرفت دینی در محیط دانشجویی است.  (مقام معظم رهبری مدظله العالی)
 
شانزدهمین روز آذر، یادآور به خاک و خون کشیده شدن سه دانشجوی فرهیخته‌ میهن، به دست دژخیمان پهلوی است که در اعتراض به سفر رئیس جمهور آمریکا به پاخاسته بودند و این روز، روز دانشجو نام گرفت و سندی شد بر استکبارستیزی و حق‌محوری دانشجویان ایرانی.
 
امروز انقلاب اسلامی در گام دوم و در اوج توطئه‌های چند بعدی و پیچیده سیاسی، امنیتی، اقتصادی دشمنان مستکبر بشریت، به توان دانشگاه و دانشجویان آگاه و مؤمن و بصیر خود متکی است و به آن می‌بالد؛ دانشگاهیانی که شهدایی چون شهریاری، علی‌محمدی، احمدی روشن و تهرانی مقدم و دیگر شهدای جهاد علمی را تقدیم آستان الهی کرده‌اند. این روزها هم دانشگاه متعهد و انقلابی، شهید فرهیخته‌، دکتر محسن فخری‌زاده را تقدیم آرمان‌های انقلاب اسلامی و ملت ایران و جبهه مقاومت کرد که یاد این شهید عزیز را گرامی می‌د‌اریم. امسال با شیوع ویروس منحوس کرونا، نهاد علم و دانش شرایط متفاوت و دشواری را تجربه می‌کند، که امید است با درخشش اندیشه و همت دست‌های دانشمندان این مرزوبوم، کشور سرشار از سلامتی و شادابی شود.
 
اینجانب با تبریک روز دانشجو، مراتب احترام و ادب صمیمانه خود را به حضور عموم دانشجویان کشور به‌ویژه دانشجویان متدین، پرنشاط و اندیشمند دانشگاه قم تقدیم می‌کنم و از خدای متعال سعادت، شادکامی و موفقیت روزافزون را برای تک تک شما عزیزان مسئلت می‌کنم و امیدوارم در مسیر تحقق اهداف بزرگ انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام راحل و رهبری عزیز انقلاب و اعتلای جمهوری اسلامی سربلند و سرافراز باشید.
 
عسکر دیرباز
 
رئیس دانشگاه قم»
انتهای پیام
captcha