کد خبر: 3939582
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
در مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی؛

سلسله نشست‌های میان‌رشته‌ای فقه و علوم برگزار می‌شود

مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی به مناسبت هفته پژوهش اقدام به برگزاری چند نشست علمی ـ تخصصی به صورت مجازی کرده است.

برپایی سلسله نشست‌های میان‌رشته‌ای فقه و علوم درموسسه عالی فقه و علوم اسلامیبه گزارش ایکنا، از جمله این نشست‌های علمی، نشست «ماهیت و قلمرو فقه تربیت» است که به مناسبت هفته پژوهش از سوی گروه فقه تربیت مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی برگزار می‌شود. در این نشست که روز چهارشنبه، ۱۹ آذرماه، از ساعت ۱۵ برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام ابوالقاسم مقیمی‌حاجی و مجید طرقی ارائه‌دهنده خواهند بود.

همچنین گروه فقه سیاسی این موسسه نشستی با موضوع «شرطیت عدالت یا فوق عدالت در حاکم اسلامی» را در روز پنجشنبه ۲۰ آذرماه از ساعت 10 با ارائه استاد سیدمحمد علی مدرسی یزدی برگزار می‌کند.

گروه فقه خانواده نیز نشست «مواجهه فقه با تحولات اجتماعی خانواده» را روز شنبه، ۲۲ آذرماه از ساعت: ۱۵ الی برگزار می‌کند که ارائه دهندگان حجج اسلام زیبایی‌نژاد و سیدمنذر حکیم هستند.

همچنین به همت گروه فقه اقتصاد نیز روز سه‌شنبه ۲۵ آذرماه نشست «ارزیابی ساختار بازار بورس از دیدگاه تأمین مالی اسلامی» در ساعت ۱۸ برگزار می‌شود که حجج اسلام غلامرضا معصومی‌نیا و مجید رضایی ارائه‌دهندگان و داور علمی استاد جعفر نجفی بستان خواهد بود.

گروه فقه جزای این موسسه نیز اقدام به برگزاری نشست «تعیین مسئولیت اشتراک در قتل» در روز پنجشنبه، ۲۷ آذرماه، ساعت ۱۰ کرده که ارائه‌دهندگان حجج اسلام محمدی جورکویه، محسن کرانی و ناقد علمی محمدهادی صادقی، محسن برهانی و داور علمی نیز آیت‌الله علیدوست خواهد بود.

آدرس اینترنتی وبینار به نشانی www.class.mfos.ir/webinar است و جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تمامی نشست‌ها بدون حضور جمعیت و به‌صورت وبیناری برگزار می‌شود.

سلسله نشست‌های میان‌رشته‌ای فقه و علوم برگزار می‌شود

انتهای پیام
captcha