کد خبر: 3941336
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹

کاهش نگرانی از برگزاری میهمانی‌های شب یلدا با كمك همیاران پزشك

کاهش نگرانی از برگزاری میهمانی‌های شب یلدا با كمك همیاران پزشك اعضای نشست ستاد دانشگاهی مدیریت کروناویروس فارس بر به‌کارگیری ظرفیت طرح «همیار پزشک» در پیشگیری از برگزاری میهمانی‌های شب یلدا و خطر شیوع کروناویروس تأکید کردند.

به گزارش ایكنا از فارس، مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز امروز، 25 آذرماه در دویست و بیست و پنجمین نشست نشست ستاد دانشگاهی مدیریت كرونا فارس با ابراز نگرانی از احتمال برگزاری دورهمی‌های خانوادگی در شب یلدای امسال، بر اهمیت توجه به نقش همیاران پزشک در این شب، برای جلوگیری از میهمانی‌های خانوادگی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه همیاران پزشک می‌توانند در کاهش شیوع کروناویروس، همراه مدافعان سلامت باشند، از دانش‌آموزان استان فارس خواست با مشارکت در این طرح، مجموعه سلامت را یاری کنند تا در شب یلدا شاهد برگزاری دورهمی‌ها و تجمع خانواده‌ها نباشیم. 

لطفی همچنین پیشنهاد برگزاری مسابقه عکس با موضوع «شب یلدای مجازی» در راستای پرهیز مردم از حضور در تجمعات خانوادگی، ویژه دانش‌آموزان همیار پزشک را در سطح استان مطرح کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز با تأکید بر نقش فضای مجازی در فرهنگ‌سازی و ارتقای فرهنگ رعایت مسائل بهداشتی در جامعه، از مردم خواست تا آیین زیبای شب یلدا را به‌صورت مجازی برگزار کنند.

بررسی میزان ابتلا در مناطق مختلف استان، آمار نمونه‌گیری در آزمایشگاه‌های تشخیصی مولکولی، میزان بستری بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان و علت‌های جان باختن متوفیان طی روز گذشته تاکنون، از دیگر محورهای مورد بررسی رئیس دانشگاه در نشست امروز بود.

عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات مراکز ۱۶ ساعته فارس در زمینه مقابله با کروناویروس ارائه داد.

علی اكبری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شیراز دیگر عضو ستاد مدیریت کرونا دانشگاه بود که ضمن اعلام آخرین وضعیت بیماران کووید۱۹ در استان و میزان بستری در بخش‌های عادی و مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها، از برگزاری نشست ویدئوکنفرانس با شهرستان‌های نورآبادممسنی و کازرون برای پیگیری وضعیت بیماران کووید۱۹ در این دو شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به روند ارائه خدمات درمانی به بیماران در بیمارستان‌ها، بر پرهیز مردم از برگزاری مراسم عروسی و عزا در شرایط بحران کرونا و خودداری از حضور در این مراسم‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام
captcha