کد خبر: 3943305
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵

دیدار امام جمعه تبریز با خانواده ۲ شهید دفاع مقدس

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی به مناسبت سالروز عملیات کربلای ۴ با خانواده شهیدان «علیرضا کارگر محمدی سرشت» و «محمدخلیل پورنهر» دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار امام جمعه تبریز با خانواده ۲ شهید دفاع مقدسبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، روز گذشته پنجم دی‌، با حضور در خانه‌ شهیدان محمد خلیل‌پور نهر و علیرضا کارگر محمدی سرشت غواص شهید عملیات کربلای ۴ در دوران دفاع مقدس ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان از نزدیک در جریان زندگی خانواده این ۲ شهید بزرگوار قرار گرفت.

وی در این دیدار از بنیاد شهید و ایثارگران و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مکتوب‌سازی سیره زندگی شهدا را خواستار شد.

امام جمعه تبریز افزود: مکتوب‌سازی سیره زندگی شهدا باعث می‌شود که فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های دیگر انتقال یابد. شهدا برای عزت، اقتدار و عظمت ایران اسلامی جان خود را فدا کردند و ما هم باید در تداوم راه آنها قدم‌های مؤثر برداریم.

شهید علیرضا کارگر محمدی سرشت در ۴ دی، سال ۶۵ در عملیات کربلای ۴ و همچنین شهید محمد خلیل پور نهر در اول دی سال ۶۰ در عملیات طریق القدس به شهادت رسیدند.

انتهای پیام
captcha