کد خبر: 3944706
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷

شهادت سردار سلیمانی شروع حركت نوین مقاومت در منطقه است

شهادت سردار سلیمانی شروع حركت نوین مقاومت در منطقه است فرمانده تیپ 55 هوابرد شیراز با بیان اینكه شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی شروع حرکت نوین مقاومت در منطقه و آغازی برای فتوحات جهان اسلام علیه کفر و استکبار است، گفت: شهادت پایان کار سردار عزیز دل‌ها نیست و آغاز فعالیت برای هدایت نیروهای مقاومت است.

به گزارش ایكنا از فارس، به‌مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و نهم دی‌ماه، روز بصیرت، همایش کوهپیمایی و قرائت زیارت عاشورا با حضور فرماندهی تیپ 55 هوابرد، رئیس عقیدتی ـ سیاسی و مسئولان و تکاوران تیپ 55 هوابرد در پارک کوهستانی نور و در جوار قبور شهدای گمنام با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد.

تکاوران تیپ 55 هوابرد ضمن کوهپیمایی در پارک کوهستانی نور با حضور در جوار قبور شهدای گمنام و ادای احترام به مقام شامخ شهدا با آرمان‌های آنان تجدید میثاق کردند و در ادامه به‌مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و فرا رسیدن سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی قرائت زیارت عاشورا و مداحی و روضه‌خوانی انجام شد.

بابك زرین کلاه، فرمانده تیپ 55 هوابرد در این مرسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی شروع حرکت نوین مقاومت در منطقه و آغازی برای فتوحات جهان اسلام علیه کفر و استکبار است؛ شهادت پایان کار سردار عزیز دل‌ها نیست و آغاز فعالیت برای هدایت نیروهای مقاومت است.

وی بیان كرد: خون این شهید والا مقام علاوه بر خیرات و ثمرات بی‌شمار، فصل جدیدی از جهاد و مبارزه علیه جبهه کفر ونفاق و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جهان خوار خواهد گشود و زوال و نابودی آمریکا و عیادی او در منطقه و جهان را سرعت خواهد بخشید.

در ادامه مراسم حجت‌الاسلام برهانی‌نسب، رئیس عقیدتی ـ سیاسی تیپ 55 هوابرد هم ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت ام ابیها، حضرت فاطمه زهرا(س) و سالگرد شهادت سردار سلیمانی و همچنین گرامیداشت نهم دی‌ماه، روز بصیرت و هم افزایی ملت بزرگ ایران تأکید کرد: سردار شهید سلیمانی فرمانده‌ای بصیر، زمان‌شناس و ولایت‌مدار بود که شهادت بهترین پاداش چهل سال مجاهدت و مبارزه فی سبیل‌الله او است.

وی بیان كرد: بی‌شک آمیخته شدن خون پاک حاج قاسم با حشدالشعبی در سرزمین سیدالشهدا(ع)، به دست شیطان بزرگ و جنایت پیشگان آمریکایی، مقاومت اسلامی را در گستره جهان پویاتر خواهدکرد و دشمن بداند پاسخ کوبنده تربیت یافتگان مکتب این شهید بزرگوار شادی زودگذر آنان را به شب تیره مبدل خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha