کد خبر: 3945074
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷

شرایط حضور قاریان لرستانی در جزءخوانی رمضان ۱۴۰۰ اعلام شد

شورای عالی قرآن استان لرستان در اطلاعیه‌ای شرایط لازم را برای قاریانی که قصد دارند در ماه رمضان ۱۴۰۰ در پخش زنده شبکه افلاک لرستان تلاوت داشته باشند، اعلام کرد.

شرایط شرکت در جزءخوانی رمضان 1400 در لرستان اعلام شدبه گزارش ایکنا از لرستان، شورای عالی قرآن استان لرستان در اطلاعیه‌ای شرایط لازم برای قاریانی که قصد دارند در ماه رمضان ۱۴۰۰ در پخش زنده شبکه افلاک لرستان تلاوت داشته باشند، را اعلام کرد.

در اطلاعیه شورای عالی قرآنی استان لرستان آمده است: متقاضیان حضور و قرائت در مراسم جزءخوانی قرآن ماه مبارک رمضان می‎توانند نمونه قرائت ترتیل به همراه رزومه خود را حداکثر تا یکم بهمن‌ماه امسال به عزت‌الله گوشه‌ای، نماینده شورای عالی قرآن در استان لرستان تحویل دهند.

براساس این اطلاعیه؛ نمونه تلاوت می‎بایست یکی از قطعات زیر از جمله از آیه ۵۱ سوره مبارکه «احزاب» تا آخر سوه مبارکه «سبا»، سوره «نور»، از ابتدای سوره «صاد» تا آیه ۴۰ سوره «زمر» و سوره «جاثیه» و «احقاف» باشد و اسامی مرتلین پذیرفته شده جهت قرائت در مراسم جزءخوانی ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ پس از ارزیابی تلاوت‌های سال‌های قبل قاریان و نمونه ترتیل متقاضیان جدید متعاقباً در فروردین‌ماه سال آتی اعلام خواهد شد.

همچنین در این اطلاعیه آمده است: قاریان باید حداقل ۱۸ سال سن و تسلط به اجرا در شرایط پخش زنده را داشته باشند، متقاضیان باید CD یا  DVD اجرای خود را به نماینده شورای عالی قرآن در استان لرستان واقع در مؤسسه قرآنی یوسف نبی(ع) خرم‎آباد تحویل دهند. قاریان شهرستان‌های مختلف استان می‎توانند پس از تجمیع آثار برای تحویل آثار اقدام کنند، همچنین اثر باید به‌صورت فایل صوتی ترجیحاً MP3 باشد و مهلت اعلام شده برای ارسال آثار به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

انتهای پیام
captcha