کد خبر: 3948230
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷

برگزاری ویژه برنامه شهادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت شهدای قره باغ در تبریز

ویژه برنامه شهادت حضرت زهرا (س) و شهدای قره باغ با یاد شهید معارف صفر اف با حضور جمعی از محبان حضرت فاطمه(س) در تبریز برگزار شد.

برگزاری ویژه برنامه شهادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت شهدای قره باغ در تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، ویژه برنامه شهادت حضرت زهرا (س) همراه با بزرگداشت یاد شهید معارف «صفر اف» با حضور جمعی از محبان حضرت فاطمه(س) و دوستان شهید معارف صفراف و طلاب آذربایجانی جامعه المصطفی العامیه تبریز، امروز، 28 دیماه برگزار شد.
حجت‌الاسلام علی بخت‌آور، رئیس مرکز جامعه المصطفی العالمیه تبریز، در این مراسم، با اشاره به مقام والای حضرت زهرا(س)، گفت: ما توان بیان رتبه ایشان را نداشته و تنها با مطالعه احادیث پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) می‌توانیم با بخشی از خصوصیات دختر پیامبر(ص) آشنا شویم.
وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) در خصوص حضرت فاطمه (ص) می‌فرماید: فداها ابوها و همه می‌دانیم که تعارف نیست و یا جایی دیگر روایتی از حضرت فاطمه (س) داریم مبنی بر اینکه که پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) در دوران بیماری حضرت زهرا که در را به روی صحابه بسته بود، صحابه متوسل به حضرت علی(س)برای دیدار ایشان شدند.
این مدرس حوزه و دانشگاه، افزود: صحابه برای جلب رضایت حضرت زهرا به خدمت ایشان رسیدند و حضرت زهرا رو به دیوار نشست و از آنها پرسید آیا نشنیدی که پیامبر(ص) گفت «فاطمه پاره تن من است و هرکس او را بیازاد مرا آزرده است»؟ صحابه تایید کردند آنگاه حضرت زهرا رو به آسمان کرد و گفت خدایا اینها مرا اذیت کردند.
حجت‌الاسلام بخت‌آور در ادامه خطاب به طلاب آذربایجانی جامعه المصطفی تبریز حاضر در مراسم گفت: حضور مهاجران آذربایجانی و طلبه‌های آذری در تبریز که برای تحصیل علوم دینی حضور دارند، برای ما باعث افتخار است.
این مدرس حوزه و دانشگاه، با اشاره به اشغال خاک قره باغ به عنوان خاک اسلام افزود: پس از 27 سال اشغال توسط اشغالگران ارمنی با همت مجاهدان مسلمان آذربایجانی آزاد شد.
وی گفت: شهید صفر اف مدتی هم در تبریز حضور داشت ولی پس از آنکه احساس کرد که به وجود ایشان در جبهه قره باغ نیاز وجود دارد با فتوای مراجع برای آزادی خاک اسلام به میدان مبارزه رفت و با حضور چنین جوانانی در مقابل اشغالگران ارمنی در کمتر از دو ماه قره باغ آزاد شد.
وی از مردم تبریز که طلبه‌های آذربایجانی را با آغوش باز پذیرفته‌اند خواست از این پس نیز از مهمانان آذربایجانی خود پذیرایی و این سفیران اسلام را گرامی بدارند.
در پایان این مراسم عاشقان حضرت زهرا(س) و حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) به سینه زنی و عزاداری پرداختند و یاد و نام شهدای جهان اسلام، ایران و شهدای قره باغ را گرامی داشتند.

انتهای پیام
captcha