کد خبر: 3950498
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۸

اجرای برنامه «سند افتخار» با محوریت خاطرات خانواده شهدای لرستان

مدیرکل بنیاد شهید لرستان گفت: ضبط و پخش خاطرات خانواده شهدا تحت عنوان «سند افتخار» برنامه‌ای است که از سال گذشته عملیاتی شده و تاکنون تعداد ۹۸ برنامه از والدین معظم شهدا در سراسر استان ضبط و از سیمای مرکز افلاک پخش شده است.

اجرای ۱۶۲ برنامه توسط کمیته ایثارگران دهه فجر لرستان / از نواخته شدن «زنگ انقلاب» تا تجلیل از بانوان ایثارگرمحمود زرین‌جویی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، در تشریح برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در دهه فجر، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران دبیری کمیته ایثارگران ستاد دهه فجر را برعهده دارد و چندین دستگاه فرهنگی نیز در عضویت این کمیته هستند.

وی از اجرای ۱۶۲ برنامه توسط کمیته ایثارگران ستاد دهه فجر لرستان طی دهه فجر امسال خبر داد و افزود: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به نواخته شدن «زنگ انقلاب» در مدارس شاهد و شبکه شاد، رژه موتورسواران، پایش سلامت مادران و همسران شهدا و جانبازان بالای ۷۰درصد، سرکشی از خانواده‌های شهدا در قالب طرح «سپاس»، تعویض پرچم مزار قبور شهدا، تجلیل از مادران و همسران شهدا اشاره کرد.

زرین‌جویی با بیان این مطلب که رژه موتورسواران از فرودگاه خرم‌آباد تا گلزار شهدای شهر انجام می‌گیرد، از برگزاری مسابقات فرهنگی و قرآنی در دهه فجر امسال خبرداد و گفت: این مسابقات ویژه خانواده شهدا و ایثارگران است که در کنار آن مسابقات ورزشی نیز در نظر گرفته شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران لرستان اضافه کرد: همچنین در ایام دهه فجر، از ایثارگران بستری در بیمارستان‌ها و منازل عیادت می‌شود این در حالی‌است که همزمان با مراسم بزرگداشت هفده هزار شهید زن، استان لرستان نیز مراسم بزرگداشت ۴۶۴ شهیده زن را در پانزدهم اسفندماه امسال برگزار می‌کند و در این مراسم از کتاب زندگینامه شهدای زن لرستان رونمایی و از نخبگان زن ایثارگر استان نیز تجلیل خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تعامل خوبی بین بنیاد شهید و صدا‌و‌سیمای مرکز لرستان برای تولید و پخش آثار مرتبط با ایثار و شهادت وجود دارد، گفت: ضبط و پخش خاطرات خانواده شهدا تحت عنوان «سند افتخار» برنامه‌ای است که از سال گذشته عملیاتی شده و تاکنون تعداد ۹۸ برنامه از والدین معظم شهدا در سراسر استان ضبط و از سیمای مرکز افلاک پخش شده است.

زرین‌جویی اضافه کرد: با توجه به کهولت سنی والدین شهدا ضرورت دارد با سرعت بیشتری این طرح اجرایی شود تا از این گنجینه ارزشمند که تاریخ شفاهی انقلاب و جنگ تحمیلی و نیز سیره و سبک زندگی شهدا است بی‌بهره نباشیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان پیام‌رسانی و اطلاع‌رسانی خاطرات والدین شهدا را از اولویت‌های بنیاد شهید برشمرد و افزود: سیاست راهبردی بنیاد شهید علاوه‌ بر ثبت و ضبط این خاطرات، انتقال این پیام‌های معنوی و الگوهای زندگی به نسل‌های سوم و چهارم انقلاب اسلامی است.

وی در پایان گفت: در تفاهم‌نامه جدیدی که بین معاونت فرهنگی و آموزشی بنیادشهید و صدا و سیما منعقد شده مقرر شد که در سال جدید با توجه به محدودیت‌هایی که به‌دلیل شیوع ویروس کرونا وجود دارد برای تعداد ۶۵ نفر از والدین و همسران شهدا و جانبازان ۷۰ درصد استان برنامه سند افتخار ضبط و از سیمای مرکز افلاک پخش شود.

انتهای پیام
captcha