کد خبر: 3950693
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰

اعلام برنامه‌های قرآنی دهه فجر / كاروان قرآنی انقلاب به فارس نمی‌آید

اعلام برنامه‌های قرآنی دهه فجر / كاروان قرآنی انقلاب به فارس نمی‌آید سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس در تشریح برنامه‌های قرآنی ایام‌الله دهه فجر در این استان از اجرای بیش از ۵۰ برنامه به‌ صورت نیمه‌ حضوری یا مجازی در سطح استان خبر داد.

سیدحمید موسوی، سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه این سازمان مسئولیت كمیته قرآن ستاد دهه فجر را به‌ عهده دارد، گفت: به‌ مناسبت فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر بیش از 50 برنامه قرآنی در سطح استان فارس به‌صورت نیمه حضوری یا مجازی اجرا خواهد شد.

وی با یادآوری اینكه این برنامه‌ها با همكاری و مشاركت نهادها و تشكل‌های قرآنی برگزار می‌شوند، افزود: تعدادی از برنامه‌ها به‌ صورت شاخص و تعدادی دیگر از سوی تشكل‌های مردمی اجرا می‌شوند.

موسوی به تقارن ایام‌الله دهه فجر با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) اشاره كرد و گفت: به‌ دلیل این تقارن فرخنده و مبارك، تلاش كرده‌ایم تا برنامه‌های قرآنی دهه فجر هم رنگ‌ و بوی این ولادت فرخنده داشته باشد، لذا جشنواره «فجر فاطمی» را برای مقاطع مختلف سنی در سطح استان به‌مناسبت این ایام اجرا خواهیم كرد.

وی با بیان اینكه به‌زودی فراخوان این جشنواره اعلام خواهد شد، گفت: این جشنواره در دو مقطع سنی 4 تا 18 سال در بخش عمومی ویژه بانوان و آقایان و در دو رشته ویژه بانوان ویژه مقطع سنی 19 تا 40 سال برگزار خواهد شد.

سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس با تصریح اینكه این جشنواره در رشته‌های حفظ سور مختلف، نقاشی، خوشنویسی و غیره طراحی شده است، گفت: این جشنواره مانند جشنواره دیگر نیست كه جزء‌های زیادی برای آن در نظر گرفته شده باشد بلكه تلاش شده است تا تعداد بیشتری از افراد كه در حوزه حفظ فعالیت می‌كنند بتوانند در این جشنواره شركت كنند.

موسوی همچنین از اجرای جشنواره سبك زندگی قرآنی ویژه بانوان طلبه فارس با همكاری هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی استان خبر داد و گفت: در این جشنواره سه جلسه كلاس مجازی آموزش سبك زندگی قرآنی برگزار می‌شود كه در پایان از مفاهیم این دوره مسابقه‌ای برگزار شده و به برگزیدگان آن جوایزی اهدا خواهد شد.

سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس بیان كرد: علاوه بر این‌ها اتحادیه تشكل‌های قرآنی فارس هم دعوت گسترده‌ای مؤسسات و تشكل‌های قرآنی انجام داده است تا در این ایام حضور پررنگی در فضای مجازی داشته باشند و برنامه‌های مختلف فرهنگی و قرآنی را در این فضا اجرا كنند.

وی در پایان با بیان اینكه این برنامه‌ها از فردا، 12 بهمن‌ماه در سطح استان آغاز خواهند شد،‌ گفت: امسال كاروان قرآنی انقلاب اسلامی به استان فارس نخواهد آمد.

انتهای پیام
captcha