کد خبر: 3951068
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱

تولید محتوای الکترونیکی با مشارکت دانش‎آموزان و فرهنگیان کوهدشتی

مدیر دارالقرآن جوادالائمه(ع) کوهدشت گفت: یک گروه 200 نفره متشکل از دانش‎آموزان و مربیان پرورشی زیر نظر دارالقرآن کوهدشت در زمینه تولید محتوای الکترونیکی در قالب‌های پادکست، موشن‌گرافیک، اینفوگرافیک با موضوعات شهید و شهادت، قرآن، عترت و نماز و مناسبت‌های ملی و مذهبی فعالیت دارند.

فعالیت 200 دانش‎آموز و فرهنگی کوهدشت در تولید محتوای الکترونیکی قرآنیآیت عزیزی، مدیر دارالقرآن جوادالائمه(ع) کوهدشت در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، از تشکیل 10 کلاس آموزش مجازی قرآن خبر داد و گفت: با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی کلاس‎های حضوری، تعداد 10 کلاس آموزش مجازی قرآن در دو رشته روخوانی و روانخوانی در سطوح یک تا سه از سوی مربیان دارالقرآن جوادالائمه(ع) تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به 500 نفر در این کلاس‎های مجازی شرکت دارند، افزود: هر کلاس مجازی با 45 تا 50 قرآن‌آموز تشکیل شده است و این کلاس‎های مجازی تا اواخر امسال ادامه دارد.

عزیزی با بیان اینکه دارالقرآن جوادالائمه(ع) وابسته به آموزش و پرورش است، اضافه کرد: این دارالقرآن در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، حفظ، تجوید، تفسیر، امام‌شناسی، احکام، مرجع‌شناسی و احکام فعالیت دارد.

مدیر دارالقرآن جوادالائمه(ع) کوهدشت با بیان اینکه این دارالقرآن از سال 94 تاکنون در کوهدشت در زمینه آموزش قرآن به اقشار مختلف مردم با اولویت دانش‎آموزان فعالیت دارد، گفت: در دارالقرآن جوادالائمه(ع) یک گروه 200 نفره متشکل از دانش‎آموزان و مربیان پرورشی مدارس برای تولید محتوای الکترونیکی تشکیل داده‌ایم که در زمینه تولید محتوای الکترونیکی در قالب‌های پادکست، موشن‌گرافیک، اینفوگرافیک و... با موضوعات شهید و شهادت، قرآن، عترت و نماز، شهید قاسم سلیمانی و مناسبت‌های ملی و مذهبی فعالیت دارند.

انتهای پیام
captcha