کد خبر: 3951348
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸

بانوان فاطمی شیراز در حرم شاهچراغ(ع) گردهم می‌آیند

بانوان فاطمی شیراز در حرم شاهچراغ(ع) گردهم می‌آیند همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س)، سی و هشتمین سمینار «كوثر طه» با حضور بانوان فاطمی شیراز در سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش ایكنا از فارس، همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) برنامه‌های متنوعی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) به‌عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی تدارك دیده شده است كه یكی از این برنامه‌ها سی و هشتمین سمینار «كوثر طه» است.

این سمینار در روز چهارشنبه، 15 بهمن‌ماه همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) از ساعت 15 تا 17 در فضاهای غیرمسقف حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با حضور بانوان فاطمی شیراز برگزار خواهد شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری كاشانی، از كارشناسان مذهبی كشورمان و آیت‌الله لطف‌الله دژكام، نماینده رهبر معظم انقلاب در فارس و امام جمعه شیراز و تولیت آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع) سخنرانی خواهند كرد.

همچنین در همین روز و از ساعت 9 تا 11:30 صبح نشست تخصصی ویژه بانوان با سخنرانی خانم نیكوروین، مستندساز بین‌المللی حوزه زنان در سالن شهید ركنی صدا و سیمای فارس برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha