کد خبر: 3951665
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۱

انقلاب اسلامی زن را بر خوان كرامت نشاند

انقلاب اسلامی زن را بر خوان كرامت نشاند رئیس سازمان بسیج فرهنگیان فارس با بیان اینكه زن در دوران جاهلیت به یک نحو و در دوران مدرنیته و پست مدرن به نحوی دیگر توسط جهان سکولار تحریف و تحقیر شده است، گفت: انقلاب اسلامی زن تحقیر شده در دوران طاغوت را بر خوان کرامت نشاند.

به گزارش ایكنا از فارس، ناصر جوكار، رئیس سازمان بسیج فرهنگیان فارس امروز، 14 بهمن‌ماه در جمع فرهنگیان شهرستان بیضا با تبریك فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و ایام‌الله دهه فجر گفت: میلاد حضرت صدیقه طاهره(س)، سرفصل نگاه معرفتی به زن و حضرت مادر است، چراکه مولود مبارک نبی اکرم(ص)، لوح فشرده‌ای است که تمام ارزش‌های الهی و انسانی، یک‌جا در وجود مبارکش تجمیع بود.

وی با تأكید بر اینكه خداوند شاهکار خلقت خود را در وجود کوثر پیامبر(ص) معنا بخشید، افزود: حیات مبارک انسیه حورا(س)، فشرده‌ترین دوران مانور تجلی اراده الهی برای ارائه یک انسان کامل بود.

جوکار با بیان اینكه زن در دوران جاهلیت به یک نحو و در دوران مدرنیته و پست مدرن به نحوی دیگر توسط جهان سکولار تحریف و تحقیر شده است، گفت: زن در یک دوره زنده به‌گور شد و در دوره‌ای دیگر، به‌نام آزادی، از خانه به کارخانه و از کارخانه به فحشاخانه سر برآورد، اما انقلاب اسلامی زن تحقیر شده را بر خوان کرامت نشاند و از طریق انقلابی که رهبر آن زنی به‌نام حضرت فاطمه معصومه(س) بود و حضرت امام(ره)، شاگرد این زن بود، از شخصیت الهی زن پرده‌برداری کرد.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان فارس ادامه داد: اینکه خداوند متعال از میان زن و مرد، زن را برگزید تا بدن او مجرای ورود انسان‌های جدید به عالم هستی باشد و اینکه تمامی بشر از پاره تن زن خلق شده است، یعنی آن‌که زن در پیشگاه الهی بس مکرم است.

وی با اشاره به نگاه نبی مکرم اسلام(ص) که فرمودند کرامت زن را پاس نمی‌دارد مگر کسی که خود بهره‌ای از کرامت برده باشد و به زن اهانت نمی‌کند، جز انسان‌های حقیر، گفت: زن از دیدگاه اسلام ریحانه است، خاصه زنی که با حفظ کرامت و شئونات زنانه در کسوت معلمی به تربیت نسل انقلابی و ایمانی کمک می‌کند و در معیشت خانواده نقش‌آفرین است.

جوكار با بیان اینكه از دیدگاه اسلام، زن حق اقتصادی دارد، اما تکلیف اقتصادی ندارد، اظهار كرد: زنی که تکلیف ساقط شده از خود را (تکلیف اقتصادی) با از خودگذشتگی از طریق حضور دردمندانه در عرصه اجتماع و تولید خدمات و کالا جبران می‌کند، باید نام او را در ردیف قدیسین الهی سرشماری کرد و به ساحت او درود فرستاد.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان فارس، زنان خانه‌دار را بزرگ‌ترین سفیران تربیت برشمرد و گفت: فرق است بین خانه و ساختمان، چرا که مصالح ساختمان، آجر و سیمان و سنگ است و مصالح خانه، عشق و عاطفه و ایمان است.

وی یادآور شد:‌ افراد بسیاری هستند كه ساختمان دارند اما خانه ندارند، چرا که ساختمان محل تجمع مکانیکی چند نفر است که از فرط خستگی برای آسایش به آن پناه می‌برند، اما خانه محل آرامش است و نه صرف آسایش.

انتهای پیام
captcha