کد خبر: 3952023
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷

بانوان فاطمی شیراز در حرم شاهچراغ(ع) گردهم آمدند

بانوان فاطمی شیراز در حرم شاهچراغ(ع) گردهم آمدند همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س)، گردهمایی بانوان فاطمی شیراز از سسله سمینارهای «كوثر طه» در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.

به گزارش ایكنا از فارس، همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و ایام‌الله دهه فجر، گردهمایی بانوان فاطمی از سسله سمینارهای «كوثر طه» عصر دیروز، 15 بهمن‌ماه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.

آیت‌الله لطف‌الله دژكام، نماینده رهبر معظم انقلاب در فارس در این مراسم ضمن تبریک سالروز ولادت بزرگ بانوی عالم خلقت و سیده نساءالعالمین و فاطمه زهرا(س) گفت: بحمد الهی امروز فجر اسلام از شرق عالم بود.

وی خطاب به بانوان فاطمی بیان كرد: امروز وظیفه سنگینی به عهده شماست که در طول سال، مسیر معرفی اسلام ناب محمدی(ص) را در ابعاد مختلف مباحث نظری و عملی و آموزش دین طی كنید.

امام جمعه شیراز با تأكید بر اینكه باید تلاش كنیم تا اهداف دینی را در جامعه اسلامی به خصوص در حرم سوم اهل بیت(ع) پیاده كنیم، گفت: یكی از مهم‌ترین اقداماتی كه باید انجام دهیم خدمت به نیازمندان و ضعفا برای پیاده شدن عدالت اجتماعی است.

تولیت آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع) اظهار كرد: در گام دوم انقلاب اسلامی و پس از بیانیه رهبر عظیم‌الشأن در حرکت گام دوم، مسیر سمینار کوثر به سمت اهدافی که رهبر عظیم‌الشأن در این بیانیه ترسیم فرموده‌اند تغییر كند.

وی در پایان با بیان اینكه امسال جلسات متعددی برای این این اجتماع برگزار شد، این گردهمایی را آغاز یک حرکت بزرگ بانوان مومن استان فارس برای رسیدن به آن مقصودی دانست که رهبر معظم انقلاب ترسیم فرموده‌اند.

انتهای پیام
captcha