کد خبر: 3956357
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰

جشن میلاد امام علی(ع) در دفتر آیت‌الله فاضل لنکرانی برگزار شد

جشن میلاد امام علی(ع) با حضور اقشار مختلف، علماء و روحانیون و مراسم عمامه‌گذاری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دفتر آیت‌الله فاضل لنکرانی برگزار شد.

جشن میلاد امام علی(ع) در دفتر آیت‌الله فاضل لنکرانی برگزار شدبه گزارش ایکنا از قم، این مراسم جشن با نورانیت تلاوت قرآن کریم آغاز و پس از مداحی، مراسم عمامه‌گذاری یک نفر از طلاب توسط آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی انجام شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد از اساتید سطوح عالی حوزه با سخنرانی به تبیین شخصیت و جایگاه و فضائل اولین امام معصوم پرداخت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظری منفرد، امام علی(ع) را نسخه دوم هستی معرفی و بیان کرد: امروز مدعیان حقوق بشر در این عالم هستی همه چیز را برای رسیدن به مقام و ثروت فدا می‌کنند اما امیرالمؤمنین می‌فرمود: «من حاضر نیستم حتی به مورچه‌ای ظلم کنم و حق را از دهان او بیرون آورم».

وی نجات دنیای امروز را پیروی از ولایت امام علی(ع) دانست و گفت: نجات بشریت در گرو تمسک و پیروی از امیر المؤمنین علی(ع) است.

همچنین مراسم مشابهی در فضایی آکنده از شور و شعف و صفا و صمیمیت با حضور قریب به هزار نفر از علماء و طلاب و دانشگاهیان و اقشار مختلف افغانستان در مرکز فقهی ائمه اطهار کابل با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

تلاوت قرآن کریم آغازگر این مراسم معنوی بود، زیارت آل یاسین، دعای فرج، مداحی و پذیرایی از دیگر برنامه‌های این جشن بود. سخنران مراسم به فضایل حضرت امام علی(ع) از منظر قرآن و نگاه برخی علمای اهل سنت پرداخت.

انتهای پیام
captcha