کد خبر: 3973032
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲
در بیانیه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت آمده است:

زمان پایان دادن به استکبار صهیونیست در فلسطین فرا رسیده است

شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت ایران در بیانیه‌ای پیروزی جبهه مقاومت فلسطین را تبریک گفته و آورده است: مردم مقتدر فلسطین باید با فشار بیشتر به دشمن صهیونیستی تکلیف آینده خود را با برگزاری همه‌پرسی روشن کنند و فصلی نوین در مقاومت ۷۰ ساله خود در تقابل با استکبار جهانی رقم زنند.

شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت

به گزارش ایکنا، شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت ایران در بیانیه‌ای پیروزی جبهه مقاومت فلسطین را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم»

پیروزی بزرگ جبهه مقاومت اسلامی در نبرد ۱۱ روزه، دست برتر انتفاضه در برابر جنایات و جنگ افروزی‌های رژیم کودک‌کش صهیونیسیتی را بار دیگر برجهانیان اثبات کرد.

این بار مقاومت فلسطین با وحدت و یکپارچگی و اراده‌‌‌ برآمده از توکل به پروردگار در جای‌جای سرزمین‌های اشغالی به ویژه در قدس، غزه و کرانه باختری هیمنه پوشالین رژیم اشغالگر قدس را به چالش کشاند و شکستی سهمگین و راهبردی دیگری بر این دولت جعلی صهیونیسم تحمیل کرد.

اکنون انتفاضه فلسطین با پشتوانه، حمایت و همراهی جبهه مقاومت و با عمل به رهنمود‌های آیت‌الله‌‌العظمی خامنه‌ای مدظله‌‌العالی و درس گرفتن از مکتب شهید قدس حاج قاسم سلیمانی صهیونیست‌های اشغالگر را مجبور به التماس برای آتش‌بس یک‌جانبه کرده و بیش از هر زمان دیگری نشان داد که غده سرطانی اسرائیل در مسیر نابودی قرار گرفته است.

ملت شریف و مظلوم فلسطین و قهرمانان جهاد اسلامی، حماس و همه گروه‌های مجاهد به سران بی‌غیرت و خودفروخته برخی کشور‌های عربی و اسلامی که تن به عادی‌سازی ننگین با رژیم سفاک صهیونیستی دادند نشان داد که با صلابت، اقتدار و یکپارچگی می‌توان نه تنها بر آرزوی پوشالی نیل تا فرات غاصبان فلسطین پایان داد، بلکه می‌شود با صلابت به بازپس‌گیری سرزمین‌های اجدادی خود و اخراج اشغالگران و تشکیل دوباره فلسطین نیز فکر کرد.

اینک این مردم بزرگ و مقتدر فلسطین هستند که به فرموده مقام معظم رهبری مدظله‌العالی باید با فشار بیشتر به دشمن صهیونیستی تکلیف آینده خود را با برگزاری همه‌پرسی روشن کنند و فصلی نوین در مقاومت ۷۰ ساله خود در تقابل با استکبار جهانی رقم زنند.

اعضای شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت ایران اسلامی به همراه عالمان دینی و فرزانگان پشتیبان مقاومت اسلامی به روح پر فتوح شهیدان مقاومت ۱۱روزه و فرماندهان شهید عملیات غرور آفرین سیف القدس و بر رزمندگان جان بر کف حماس و جهاد اسلامی به ویژه بر مردم صبور و سلحشور غزه و برجوانان شجاع قدس و کرانه باختری و محله‌ی مقاومت؛ «شیخ جراح» درود می‌فرستیم و با تمام وجود معتقدیم: «نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ».
انتهای پیام
captcha