کد خبر: 3974309
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۲

ایثار متخصصان طب اورژانس در روزهای کرونایی

ایثار متخصصان طب اورژانس در روزهای کرونایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی طب اورژانس، نقش متخصصان این عرصه را در ایام شیوع کرونا بی‌بدیل و مهم توصیف کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، اورنگ ایلامی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 8 خردادماه در جمع خبرنگاران با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی طب اورژانس گفت: از ابتدای شیوع کروناویروس، متخصصان طب اورژانس شجاعانه همگام با دیگر مدافعان سلامت در خط مقدم مقابله با کروناویروس بر بالین بیماران کرونایی حاضر شده و از هیچ کوششی در این راه دریغ نکردند.

وی با بیان اینکه پزشکان طب اورژانس در تمامی بحران‌ها و حوادث به عنوان پیشگامان نظام سلامت در ارائه خدمات درمانی حضور دارند، گفت: در شرایط پاندمی کووید ۱۹ نیز متخصصان طب اورژانس همچون دیگر بحران‌ها، شجاعانه در خط مقدم مقابله با این بیماری خدمات ارزشمندی ارائه دادند.

ایلامی با قدردانی از خدمات، تلاش‌های بی‌وقفه و مجاهدت‌های شبانه‌روزی متخصصان طب اروژانس در بحران کرونا، یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بهره‌گیری از خدمات و تجربیات همه اساتید و کارکنان در حوزه‌های مختلف به ویژه پزشکان خدوم و کارآمد طب اورژانس که فداکارانه در راستای خدمات‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند، در بحران کووید ۱۹ نیز خوش درخشید.

وی با تبریک روز جهانی طب اورژانس و قدردانی از خدمات اعضای هیئت علمی، اساتید، پزشکان و دانشجویان طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و گرامیداشت یاد و نام شهیدان مدافع سلامت طب اورژانس، تقدیم این شهدا را نشان از ایثار و از خودگذشتگی فعالان این حوزه دانست.

انتهای پیام
captcha