رئیس هیئت نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری استان فارس گفت: مقامات اجرایی و نظارت انتخابات حق تبلیغ له یا علیه هیچ یک از داوطلبان انتخابات را نخواهند داشت. 
به گزارش ایکنا از فارس، دومین همایش منطقهای رؤسا و اعضای هیئتهای نظارت شهرستانها و بخشهای استان فارس با حضور شهرستانهای شیراز، خرامه، سروستان ، فيروز آباد، کوار ، خفر، سپیدان ، بیضا و مرودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و رییس ستاد انتخابات استان، عضو هیئت نظارت و رئیس کل دادگستری، فرمانده پلیس امنیت و اطلاعات استان و فرماندار شیراز امروز، 8 خردادماه در سالن شهید آیتالله دستغیب آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) برگزار شد.
در ابتدا حجتالاسلام والمسلمین محمد عباسزاده جهرمي، رئیس هیئت نظارت بر انتخابات سيزدهمين دوره رياست جمهوري استان فارس از اعضای هیئتهای نظارت درخواست تا مسائل حفاظتی و امنیتی را کاملاً رعایت کنند و ادامه داد: آنچه که در هیئتهای نظارت به عنوان مسائل انتخاباتی میگذرد از صورت جلسه گرفته تا مسائل و مطالبی که در جلسات هيات مطرح ميشود به هیچ عنوان اجازه نداریم آنها را بازگو يا منتشر کنیم.
وي خطاب به شركتكنندگان نشست تاكيد كرد: اگر حرکاتی در شهر يا منطقه مشاهده کردید که لازم است مورد توجه مجامع امنیتی باشد، آن را به مراجع ذيربط ارجاع دهيد چون تکلیف داریم كه از دفاتر مراقبت كنيم و این دقت نظر را میطلبد تا نگهبانی و حراست از دفاتر به نحو مطلوب انجام شود.
رئیس دفتر نظارت استان فارس همچنین از اعضای هیئات اجرایی و نظارت انتخابات استان خواست تا در این ایام كتابچه قانون و مقررات انتخابات را دائماً مرور کنند و ادامه داد: مجموعهای از قوانین و مقررات و موارد مبتلا به آن توضيح داده شده به خصوص به موارد ارتکاب جرم در صفحه 20 كتابچه قانون اشاره كرده است. تبصره 2 اشاره دارد که هیئتهای اجرایی و نظارت موظفند در صورت اطلاع از ارتکاب جرائم و به دنبال آن موضوع را برای رسیدگی به مرجع قضایی ذیصلاح اعلام کنند.
عباسزاده ادامه داد: این هیئتی که زیرمجموعه شماست از صدر تا ذیل تحت اشراف شما قرار میگیرد یعنی باید قوانين را به آنها برسانيد تا ناظر پای صندوق این وظیفه هیئت را اعمال و پياده کند و لذا لازم است با آموزش اين مطالب را به آنها انتقال دهيم.
رئیس هیئت نظارت استان فارس با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای آموزش از راه دور و مجازی به کار گرفتهایم، گفت: مقامات اجرایی و نظارت انتخابات حق تبلیغ له یا علیه هیچ یک از داوطلبان انتخابات را نخواهند داشت.
وي از اعضاي هيات نظارت موكد خواست كه نسبت به اين مساله اهتمام لازم و كافي داشته باشند و سپس گفت: ماده 6 قوانين انتخابات اشاره دارد که هیئت مرکزی نظارت در سراسر کشور بر کیفیت اجرای انتخابات نظارت کامل دارند در هر مورد که سوء جریان یا تخلفی را مشاهده کنند کتبا تذکر خواهند داد. تذکر کتبی در پرونده درج ميشود و در مواردي كه لازم است تذكرات به مراجع ذي ربط قضايي ارجاع و پيگيري شود.
رئیس دفتر نظارت استان فارس با تأکید بر اینکه وقتی مسئولیتی را پذیرفتیم نسبت به انجام آن دقت لازم را داشته باشيم،در مورد تشکیل ستاد پیشگیری از جرائم نیز گفت: پیگیر تشکیل جلسات ستاد در مناطق خود باشید چون ستاد پیشگیری یکی از ارکان انتخابات است. با همکاری دوستان قضایی در اين ستاد ميتوانيد ضمن آموزش حقوقی به شبکه نظارت برخي از نقائص موجود را برطرف كنيد.
انتهای پیام