کد خبر: 3974601
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳

دانشگاهیان؛ پیشگامان فضای پرشور انتخاباتی

دانشگاهیان؛ پیشگامان فضای پرشور انتخاباتی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاهیان را پیشگامان فضای پرشور انتخاباتی دانست و گفت: مشارکت بالا و حضور گسترده مردم در انتخابات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حجت‌الاسلام مهدوی، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 9 خردادماه در بیست ویکمین جلسه هفتگی شورای راهبردی مسئولان واحدهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز  دانشگاهیان را پیشگامان فضای پرشورانتخاباتی دانست و ابراز امیدواری کرد: ۲۸ خرداد شاهد حضور همه اقشار جامعه به ویژه رای اولی‌ها، قشر جوان و دانشجو در پای صندوق باشیم.

وی با اشاره به منویات رهبری مبنی بر حضور حداکثری در انتخابات پیش رو گفت: مشارکت بالا و حضور گسترده مردم در انتخابات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

مهدوی تأکید کرد: در صورتی که نامزدهای انتخابات برنامه‌های مناسبی برای حل مشکلات جامعه ارائه دهند، مردم ایران اسلامی نیز مانند همیشه برای تعین سرنوشت خود در پای صندق‌های رای حاضر خواهند شد.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشارکت بالا و حضور گسترده مردم در انتخابات را پر اهمیت دانست و اظهار کرد: ضروری است بخش‌های مختلف حاکمیت برای ایجاد زمینه‌های برگزاری انتخابات پرشور وحضور هرچه بیشتر مردم پای صندوق‌ها، برنامه ریزی‌های لازم را داشته باشند.

وی بیان کرد: از ماه‌ها قبل آمادگی‌ها وبرنامه ریزی‌ها در سطح نهاد نمایندگی در استان با موضوع انتخابات کلید زده شده و نیاز است که همه واحدها به ویژه بخش‌هایی که مستقیم با قشر جوان ودانشجویان در ارتباط هستند با تعامل نسبت به برگزاری جلسات و هم اندیشی بیشتر با دانشجویان برای افزایش شور هیجان و در واقع پررنگ تر شدن فضای انتخاباتی استان و کشور ایفای نقش کنند.

مهدوی نقش استاتید دانشگاه را بسیار پر رنگ تر و کلیدی اعلام کرد و افزود: اساتید می‌توانند با تبیین بیشتر فلسفه انتخابات و بیان ضرورت پرشور مردم، زمینه حضور جوانان و دانشجویان را فراهم کنند.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: همه عوامل ومدیران نهاد در دانشگاه علوم پزشکی شیراز باید ضمن مراقبت و تلاش مضاعف برای پرشور کردن فضای انتخاباتی، فضای بی طرفی را رعایت و در عین حال به همه نهادها ودست اندرکار برگزاری انتخابات، کمک کنند.

انتهای پیام
captcha