به گزارش ایکنا از قم، حجتالاسلام والمسلمین مظفری رئیس کل دادگستری استان قم ظهر امروز 19 خرداد ماه در جلسه شورای قضائی استان قم با اشاره به نظارت جدی بر روند تبلیغات، اظهار کرد: در راستای پیشگیری و جلوگیری از سوء استفاده از بیتالمال به نفع یکی از داوطلبان نظارت جدی وجود دارد.
وی با بیان عدم شکایت در خصوص تبلیغات و تخلف انتخاباتی به دستگاه قضائی افزود: دادگستری شعب ویژهای را برای رسیدگی و نظارت بر تبلیغات انتخاباتی ایجاد کرده است و هر فرد و در هر جایگاه و مقام گزارشی از تخلفات ارائه کند و دادگستری آمادگی رسیدگی فوقالعاده به آن را دارد.
مظفری همچنین بر لزوم توجه و حمایت از خانواده زندانیان تاکید کرد و تصریح کرد: توجه ویژه به مرخصی زندانیان از مصوبات این جلسه بود و مقرر شد حمایت و توجه به خانواده زندانیان بیشتر در دستور کار قرار گیرد
انتهای پیام