کد خبر: 3977231
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۵
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:

وجود یک مجلس خبرگان قوی برای جامعه ضروری است

وجود یک مجلس خبرگان قوی برای جامعه ضروری است آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه وجود یک مجلس خبرگان قوی برای جامعه لازم و ضروری است، بیان کرد: بحث مشارکت در انتخابات بایستی به صورت گسترده و سراسری صورت بگیرد و با حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای اقتدار خود را به رخ دیگران بکشیم.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه، در حاشیه نشست با نخبگان دانشگاهی و علمی کشور اظهار کرد: سند تحول آموزش و پرورش در حال تدوین و اجرایی شدن است. دولت باید به صورت جدی وارد مسائل در حال تدوین شود و برای رفع مشکلات گام بردارد، باید به سمت برنامه هفتم برویم که به صورت جدی وارد میدان شویم.

وی افزود: در حوزه علوم انسانی آن‌چنان که باید و شاید کار شایسته‌ای صورت نگرفته است، در سطح کلان حوزه‌های علمیه به این موضوع ورود کرده‌ایم؛ افکار نسل جوان و دانشجویی که مواجه با مسائل گوناگون است را بایستی مدیریت کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه پایه‌های جدیتری باید در بحث علوم‌ انسانی و اقناع جامعه دانشگاهی صورت بگیرد، اظهار کرد: ظرفیت بین‌المللی بسیار بالایی در کشور وجود دارد که می‌تواند عمق فکری جامعه را افزایش دهد و باید از این ظرفیت در راستای تعالی و رشد کشور در تمام زمینه‌ها استفاده کرد.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه وجود یک مجلس خبرگان قوی برای جامعه لازم و ضروری است، بیان کرد: بحث مشارکت در انتخابات بایستی به صورت گسترده و سراسری صورت بگیرد و با حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای اقتدار خود را به رخ دیگران بکشیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
محمد پارسائیان
captcha