کد خبر: 3979388
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰

افزایش شمار بیماران کووید 19 در فارس

افزایش شمار بیماران کووید 19 در فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از افزایش شمار بیماران مبتلا به کووید 19 در استان فارس خبر داد و گفت: با این وضعیت احتمال بازگشت به وضعیت بحران وجود دارد.

به گزارش ایکنا از فارس، مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، اول تیرماه در سیصد و چهل و هفتمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه، با اشاره به افزایش موارد مثبت کووید19 در فارس و استان‌های همجوار از برقراری وضعیت آماده‌باش در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان خبر داد.

وی افزود: با توجه به افزایش موارد بستری در بیمارستان‌های استان و احتمال بازگشت به وضعیت بحران، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان باید آمادگی پذیرش و مواجهه با افزایش موارد بستری در بخش کووید 19 را داشته باشند.

لطفی با بیان اینکه در شرایط فعلی، بهترین راه جلوگیری از انتشار کروناویروس و یاری مدافعان سلامت، تعهد عمومی به رعایت اصول بهداشتی و خود مراقبتی است، از مردم خواست تا استفاده مداوم از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی از دیگران و شست‌وشو و ضدعفونی کردن مرتب دست‌ها را جدی بگیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه تزریق واکسن با هدف ایمن‌سازی و در راستای تأمین سلامت مردم انجام می‌شود، تأکید کرد: نه تنها افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند، بلکه افرادی که تزریق واکسیناسیون کووید19 برای آنان انجام شده نیز باید اصول بهداشتی را به صورت جدی رعایت کنند.

وی ضمن پیگیری آمار نمونه‌های انجام شده آزمایش کرونا طی روز گذشته تاکنون در فارس؛ به بررسی آمار مبتلایان، موارد مرگ و میر، افراد بستری و بهبودیافته، روند خدمت‌رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک در مراکز درمانی، بررسی نمودارهای مربوط به تزریق واکسن کووید19 در استان و کشور، همچنین پایش عملکرد مراکز آزمایشگاهی تشخیصی کروناویروس در فارس پرداخت.

انتهای پیام
captcha