کد خبر: 3981784
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳
مدیرمسئول مؤسسه بیت‌الاحزان بروجرد:

قرآن‌آموزان بروجردی با روش‎های تخصصی حفظ آشنا می‏‌شوند

مدیرمسئول مؤسسه بیت‌الاحزان شعبه بروجرد از برگزاری دوره سه شبانه‌روزی حفظ قرآن در این مؤسسه خبر داد و گفت: این دوره به نوعی یک نوع اعتکاف قرآنی است و شرکت‌کنندگان با اهمیت و جایگاه حفظ، حفظ قرآن از نگاه آیات و روایات و اندیشمندان و همچنین روش‎های تخصصی حفظ قرآن آشنا می‏‌شوند.

قرآن‌آموزان بروجردی با روش‎های تخصصی حفظ آشنا می‏‌شوندحجت‌الاسلام سیدجلیل موسوی، مدیرمسئول مؤسسه بیت‌الاحزان شعبه بروجرد در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان با بیان اینکه در این مؤسسه پنج دوره حفظ قرآن برگزار می‏‌شود، گفت: دوره یک ساله قرآن، دوره تابستانه یا دو ماهه از جمله دوره‌هایی هستند که در مؤسسه بیت‌الاحزان برگزار می‏‌شوند.

وی برگزاری دوره سه شبانه‌روزی را از دیگر دوره‌های این مؤسسه قرآنی ذکر کرد و افزود: این دوره به‌ نوعی یک نوع اعتکاف قرآنی است و فقط در این نوع اعتکاف قرآنی، شرکت‌کنندگان روزه نمی‎گیرند.

موسوی با بیان اینکه در این دوره سه شبانه‌روزی قرآن‌آموزان با حفظ قرآن، اهمیت و جایگاه حفظ قرآن، حفظ قرآن از نگاه قرآن، روایات و احادیث، اندیشمندان و بزرگان دینی و اندیشمندان و دانشمندان جهان، دلایل مهجوریت قرآن و اینکه چه نیازی است که جوانان به سمت قرآن سوق داده شوند و مباحثی از این دست آشنا می‎شوند.

وی با بیان اینکه قرآن‌آموزان مؤسسه بیت‌الاحزان شعبه بروجرد در این دوره سه شبانه‌روزی با روش‎های تخصصی حفظ قرآن کریم نیز آشنا می‏‌شوند، اضافه کرد: از دیگر دوره‌هایی که در مؤسسه بیت‌الاحزان شعبه بروجرد برگزار می‎شود، می‌توان به حفظ مجازی قرآن اشاره کرد که به‌صورت تلفنی با حضور قرآن‌آموز و مربی برگزار می‎شود.

مدیرمسئول مؤسسه بیت‌الاحزان شعبه بروجرد با بیان اینکه دوره کلاس‎های روزانه حفظ قرآن نیز از دیگر دوره‌های این مؤسسه است، یادآور شد: مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان در شهرستان بروجرد از تابستان ۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده است و تعداد ۲۰ مربی و مدرس قرآن که حافظ 20 جزء به بالا هستند با این مؤسسه قرآنی همکاری دارند.

انتهای پیام
captcha