کد خبر: 3983626
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳

کتاب «سید جمال‌الدین اسدآبادی؛ بنیان‌گذار نهضت احیای فکر دینی» منتشر شد

کتاب «سید جمال‌الدین اسدآبادی؛ بنیان‌گذار نهضت احیای فکر دینی» نوشته محمدجواد صاحبی به همت مؤسسه بوستان کتاب در 384 صفحه به چاپ رسید.

کتاب «سید جمال‌الدین اسدآبادی؛ بنیان گذار نهضت احیای فکر دینی» منتشر شدبه گزارش ایکنا، کتاب «سید جمال‌الدین اسدآبادی؛ بنیان‌گذار نهضت احیای فکر دینی» نوشته محمدجواد صاحبی به همت مؤسسه بوستان کتاب در 384 صفحه به چاپ رسید.

نگارنده در این مجموعه بر آن بوده است تا گزارشی کامل از شرح حال آثار و افکار این مصلح مسلمان را در اختیار خواننده قرار دهد. این اثر از هشت بخش تشکیل شده و نویسنده در هر بخش یک قسمت از زندگانی او را مورد توجه و بررسی قرار داده است.

در بخش اول تا چهارم این کتاب «از کودکی تا بزرگسالی»، «از سیاحت تا سیاست»، «از اندیشه تا عمل» و «از شرق تا غرب» سید جمال الدین اسدآبادی بررسی شده است.

همچنین نویسنده در بخش‌های پنجم تا هشتم نیز «طلوع دوباره از غرب»، «سیاست و دیانت»، «از آسیا تا اروپا» و «غروب در مشرق» این مصلح مسلمان را مورد کاوش قرار داده است.

علاقه‌مندان با خرید اینترنتی این کتاب از طریق نشانی www.bustaneketab.com می‌توانند از تخفیف ۲۰ درصدی اثر مذکور بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha